![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam taki luźny temat bo może się przydać a sam mam też pytanie do kogoś kumatego w tych sprawach ...
Czy może ktoś kompetentny wypowiedzieć się ,czy któryś z tych laptopów co są od dzisiaj w ratach 0% w media są warte uwagi ? np. ten ACER za 2190 ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Acera bym nie brał. Tajwański shit. Wielu znajomych się skarży na ich awaryjność.
We wrześniu kupowałem laptopa. Przeglądałem wiele stron, for. Ludzie doradzali Toshibę, Sony. Wybrałem pierwszą markę. Tak się złożyło, że w MM była akurat promocja i zakupiłem Toshibę Satellite L300-223 za nieco ponad 2 tysiące. Za taką cenę - sprzęt marzenie: Procesor Intel Core 2 Duo T6400 Częstotliwość [MHz] 2000 Pamięć RAM 4 GB Dysk twardy 320 GB System operacyjny Windows Vista Home Premium (wersja polska |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |