![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam taki luźny temat bo może się przydać a sam mam też pytanie do kogoś kumatego w tych sprawach ...
Czy może ktoś kompetentny wypowiedzieć się ,czy któryś z tych laptopów co są od dzisiaj w ratach 0% w media są warte uwagi ? np. ten ACER za 2190 ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chyba nie odważyłbym się kupić laptopa w MM. Może i cena niższa w promocjach, ale jak to już było napisane - często zdaża się, że jest to sprzęt powystawowy. Co do późniejszego serwisu i reklamacji też myślę, że za ciekawie może nie być. Wolę dołożyć parę groszy i kupić w pewnym sklepie, gdzieś gdzie mi dobrze doradzą. Takim sklepem jest np. Primakomp (teraz chyba nawet otworzyli oddział w Katowicach) Ceny mają całkiem fajne. A jak określisz się do czego Ci laptop potrzebny to Ci dobry sprzęt dobiorą na miarę możliwości finansowych. Kupowałem u nich laptopa jeszcze w Krakowie, ale wytarczyło porozmawiać z kimś ze sklepu na gg - dobrali sprzęt i nawet udało się jeszcze jakieś gratisy załatwić (myszka i torba też coś kosztuje
![]() Ten post edytował mgmisiek pią, 13 lis 2009 - 19:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |