![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: pon, 18 lip 05 Nr użytkownika: 155 ![]() |
- Jaka jest technologia produkcji "TwiksÓw"?
- ZesraĆ siĘw stringi. Pierwszy rok na Akademii Medycznej. Profesor koĹczy wykŁad i zadaje studentom pracĘdomowĄ: - ProszĘpaĹstwa jutro zajmiemy siĘbadaniem kaŁu. ProszĘwziĄĆ sŁoiczki i niech kaŻdy z paĹstwa je wypeŁni odpowiedniĄ zawartoŚciĄ. NastĘpnego dnia studenci przychodzĄ na wykŁad z kaŁem w sŁoikach. Niestety jeden zapomniaŁ. Biedny baŁ siĘochrzanu od profesora, wiĘc szybko pobiegŁ do toalety i narobiŁ do sŁoika. Przychodzi zadowolony na salĘwykŁadowĄ i siada na miejscu. Profesor zaczyna sprawdzaĆ czy kaŻdy przyniÓsŁ wypeŁniony sŁoik. Podchodzi w koĹcu do zapominalskiego studenta i patrzy na sŁoik, ktÓry jest caŁy zaparowany, gdyŻ zawartoŚĆ jeszcze nie zdĄŻyŁa ostygnĄĆ. Pyta go: - ProszĘpana, a co to jest? - No jak to co panie profesorze to jest moja praca domowa. Na co profesor odpowiada: - O nie, nie, mÓj drogi, to jest zerŻniĘte na przerwie. IdĄ dwaj faceci. Jednemu zachciaŁo siĘsraĆ i poszedŁ pod drzewo. ZŁapaŁa go policja: - Tu nie wolno sraĆ! Za karĘzapŁacisz 5 pln! - Ale mam tylko 10! - To idĹş wymieĹ. Facet myŚli i woŁa kolegĘ: - Ej Stefan, chodĹş siĘwysraĆ, ja stawiam!!! Skacowany sĄsiad wraca do domu wieczorem. Żona nie chce go wpuŚciĆ, a Że chce mu siĘstrasznie piĆ, puka do drzwi sĄsiadÓw. Otwiera mu ich maŁy synek, i mÓwi, Że rodzicÓw nie ma w domu. Skacowany sĄsiad prosi o szklankĘwody. ChŁopczyk przynosi mu, a on wypija duszkiem. Prosi o nastepnĄ. Malec przynosi, ale tylko pÓŁ. - Dlaczego tylko pÓŁ? - dziwi siĘsĄsiad. - MaŁy jestem, do kranu nie dosiĘgnĘ, a z sedesu juŻ wszystko wybraŁem. -------------------- iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą") to rap gra człowieku!!!!!!!! (molesta-"rap gra") |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:23 |