![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: pon, 18 lip 05 Nr użytkownika: 155 ![]() |
Spotyka siĘdwÓch kumpli, jeden mÓwi:
– Wiesz, ostatnio jestem taki pies na seks, Że nie przepuszczĘniczemu co siĘrusza! Na to drugi: – A ja nie robiĘsobie aŻ takich ograniczeĹ -gdybyŚ byŁ dŻentelmenem to nie kazaŁ byŚ mi tego robic -gdybyŚ byŁa prawdziwĄ damĄ nie mÓwiŁa byŚ z peŁnymi ustami - Jaka jest rÓŻnica miĘdzy dziwkĄ a ŻarÓwkĄ? - ŻarÓwka ciĄgnie napiĘcie a dziwka na kolanach. (troszke gŁupie) Znana NRD-owska lekkoatletka ogŁosiŁa, Że chce zakoĹczyĆ karierĘi zwoŁaŁa ostatniĄ konferencjĘprasowĄ. Dziennikarz zapytaŁ: - Czy kiedykolwiek braŁa Pani sterydy lub mĘskie hormony? Na co poddenerwowana lekkoatletka odburknĘŁa: - ZrÓb mi laskĘ, palancie! KaŻdy ChiĹczyk powinien w Życiu zrobiĆ 3 rzeczy: - buty, - dŻinsy, - magnetofon. paniw szkole pyta siĘjasia: czemu Żydzi nie brali udziaŁu w II wojnie Światowej jasiu: nie wiem podobno wyjechali na jakis obÓz Podczas rozmowy w szacownym gronie intelektualistÓw wszyscy uczestnicy mieli pretensje do Icka Mordehaja, Że Żydzi nie pracujĄ ciĘŻko i nie tykajĄ siĘbrudnych robÓt. A Icek na to: - To wierutne kŁamstwo, ja mogĘnawet ubikacje sprzĄtaĆ i gÓwna wywoziĆ. Tylko dajcie mi ludzi! MŁoda ortodoksyjna para ŻydÓw przygotowuje siĘdo Ślubu. Poszli do rabina, aby zadaĆ mu parĘpytaĹ. - Czy to prawda Że kobieta i mĘŻczyzna nie mogĄ ze sobĄ taĹczyĆ? - Tak to prawda - odpowiada Rabin - Z powodu moralnoŚci kobieta i mĘŻczyzna mogĄ taĹczyĆ tylko osobno. - Nawet jeŚli sĄ maŁŻeĹstwem? - Tak. - A co z seksem? - BĘdziecie maŁŻeĹstwem, wiĘc nie ma Żadnego problemu. - A moŻemy prÓbowaĆ rÓŻnych pozycji? - OczywiŚcie. - Kobieta moŻe byĆ na gÓrze? - Jak najbardziej. - MoŻemy to robiĆ na pieska? - JeŚli lubicie. - A na stojĄco? - Na stojĄco kategorycznie nie! - Ale Rabbi czemu na stojĄco nie? - Bo to siĘmoŻe skoĹczyĆ taĹcem! ŚwiĘty MikoŁaj w zakŁadzie karnym pyta przed wrĘczeniem prezentu: - CzŁowieku, daj mi cynk, czy byŁeŚ git przez caŁy rok!?! -co to jest kobieta?? -zŁoŚliwa naroŚl na pochwie Wchodzi facet do baru z krokodylem. - ProszĘwyjŚĆ! On jest niebezpieczny! - On jest bardzo miŁy, i nikomu nie zrobi krzywdy, mogĘto udowodniĆ. - zapewnia facet. - Dobrze, jeŻeli goŚcie uznajĄ, Że nie ma zagroŻenia, to moŻe pan zostaĆ. A wiĘc facet prowadzi krokodyla na Środek, wali go piĘŚciĄ trzy razy w Łeb i woŁa: - OtwÓrz gĘbĘ! Krokodyl otwiera, a facet zdejmuje gacie i wkŁada przyrodzenie do Środka, nastĘpnie znÓw wali krokodyka w Łeb i woŁa: - Zamknij gĘbĘ! Krokodyl zamyka, i wszyscy widzĄ jak jego zĘby zatrzymujĄ siĘo centymetry od organu. Facet chowa interes po czym mÓwi: - MoŻe ktoŚ chce sprÓbowaĆ? - Ja, ale niech pan nie bije tak mocno w gŁowĘ. - odzywa siĘkobiecy gŁos. W samolocie nad pasaŻerem pochyla siĘstewardesa. DuuuuuŻe niebieskie "oczy" o maŁo nie wyskoczĄ z dekoltu w mundurku. - KawĘczy herbatĘ? - pyta stewardesa. - A w ktÓrym jest kawa...? - Czym siĘrÓŻni dziewczyna od talerza? - Talerz moŻna wylizaĆ do sucha... -------------------- iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą") to rap gra człowieku!!!!!!!! (molesta-"rap gra") |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:43 |