IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Brak informacji o imprezach w DG
ocet
post pią, 04 cze 2004 - 11:44
Post #1

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 88

szczerze mowiac to nie wiedzialem czy napisac to tutaj czy na imprezach ale do rzeczy:
bardzo interesuje mnie kto w um zajmuje sie organizacja oraz informacja na temat imprez jakie odbywaja sie w miescie. jest wrecz rzecza nie mozliwa, zeby ktos spoza miasta dowiedzial sie o jakich kolwiek imprezach skoro nawet mieszkancy sa w nie dostatecznym stopniu o tym poinformowani. przykladem moze byc dzien dzisiejszy i impreza, ktora od samego rana odbywa sie w parku. szczerze mowiac to mieszkam przy samym parku a o tym, ze cos sie bedzie ciekawego dzialo dowiedzialem sie rano gdy obudzila mnie muzyka. fajna sprawa, ze cos jest organizowane tylko co z tego, skoro i tak nikt nic o tym nie wie, no moze jedna informacja na pkz ale plakatow albo czegos podobnego wogole nie widzialem (moze jestem niewidomy). podobno dziala serwis http://www.tuizi.net tylko, ze ostatnia akutalizacja to juz daleka przeszlosc. moze to tylko ja nic nie wiem, mimo ze mnie to bardzo interesuje. ludzie, ktorzy sie tym zajmuja powinni cos z tym zrobic
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SIR1ONE
post wto, 19 lip 2005 - 04:50
Post #2

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 155

jak dla mnie to jest gŁupie podejŚcie ze stronu UM poniewaŻ imprezy w dĄbrowie sĄ po to Żeby pokazac ludziom z innych miast dobre strony dĄbrowy, i nie wywieszanie plakatÓw i nie dawanie reklam ogŁoszeń mioja siĘz celem imprezy.CO BY TU RZEC MOŻNA SIĘ WŚCIEC

--------------------
iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą")
to rap gra człowieku!!!!!!!!
(molesta-"rap gra")
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza