![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: nie, 10 lip 05 Nr użytkownika: 150 ![]() |
W najbliŻszym czasie przeprowadzam siĘdo DĄbrowy.Rozpatruje opcje zamieszkania na ul.Starej w tych nowych blokach.Boje sie tylko tej budowy naprzeciwko okien -czy tam jest duzy halas?A poza tym gdzie w okolicy mozna zrobic sensowne zakupy (spoŻywcze)?I czy okolica dla dziecka jest spokojna czy lepiej nie wychodzic wieczorem.Prosze pomÓzcie bo musze szybko podjĘĆ decyzje.A moze ktos mÓgŁby zrobic zdjĘcie mojego bloku.(chcĘpokazaĆ rodzinie).Ja niestety nie mam aparatu cyfrowego.
DziĘkuje Marzena |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
nie jest az tak blisko zeby to przeszkadzalo. Pewnie bedzie tylko cicho slychac w nocy przy otwartym oknie bo watpie zeby w dzien - wtedy zleje sie z zyciem miasta. A wyglad stacji PKP to przynosi wstyd calemu miastu :oops:
Dejmon moze wie lepiej jak tam byl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:08 |