![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
O której godzinie mecz w sobotę?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
W jaki sposób chciałbyś załatwić taniej? :/ Skoro nie wiesz jak, to nie udzielaj odpowiedzi. Ulgowy mi nie przysługuje. No to jak to sobie wyobrażasz? Oświeć mnie? Gdybyś przypadkiem zauważył, to ja zadałem wcześniej pytanie, więc szukam kogoś kto mi udzieli na nie odpowiedzi. Ty natomiast zadajesz mi pytanie. Jeśli nie znasz odpowiedzi to nie zadawaj mi pytań. Dziękuję. A tak w ogóle to pytałem jeszcze czy w ogóle są jeszcze karnety i w jakiej cenie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:07 |