![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 994 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 12. ![]() Na razie tyle z braku czasu, jak się spodoba to wrzucę więcej. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
Wielkie pieniadze swoja droga ale nie podlega watpliwosci ze Polsat dopracowal system realizacji meczow niemal do perfekcji. Mecze realizowane przez Polsat cenione sa w calej Europie. Nie wyobrazam sobie ze np TVP zacznie sie w to bawic bo bedzie to wygladalo jak na ME W Turcji (szkoda stracic to co zostalo wypracowane)
Wiem, wiem kazda stacja po jakims czasie wypracuje wlasny dobry system ale czy ja chcialbym czekac .... Polsta technicznie jest chyba najlepiej przygotowany do tej zabawy.... Canal+ raczej w siatke nie zainwestuje..... -------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:26 |