![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 07 paź 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 112 ![]() |
Witam.Mam zamiar wybrac sie na kurs prawa jazdy i w zwiĄzku z tym moje pytanie.KtÓry oŚrodek szkolenia polecacie i dlaczego? Z gÓry dziĘkuje i pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 08 wrz 09 Nr użytkownika: 3,448 Płeć: Mężczyzna GG: 12680529 ![]() |
Pilnie odświeżam temat ośrodków!
Bardzo pilnie potrzebuję namiary na dobry ośrodek. Kurs robiłem wiele wiele lat temu. Do egzaminu nie przystąpiłem. Moje papiery już ponoc są na nowo w WORD i czekają, ale z marszu nie pójdę.! Kumple robili w "OSK Wojtek" na 3-go maja, ale ten ośrodek biura w tej szkole już nie ma, a Pani w sekretariacie nie wie gdzie mają nowe. Drugi mój kumpel robił jakiś czas temu u Pana Sławka (podobno "ryży w okularach"-jak to mój kumpel zgrabnie określił), który teraz pracuje ponoć w "OSK ZAGŁĘBIAK", ale nie wiem czy nadal, bo się instruktorzy b. często zmieniają. Pomóżcie gdzie znajdę ten ośrodek "Wojtek" i gdzie tego Pana Sławka? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 06 paź 09 Nr użytkownika: 3,486 Płeć: Kobieta ![]() |
Drugi mój kumpel robił jakiś czas temu u Pana Sławka (podobno "ryży w okularach"-jak to mój kumpel zgrabnie określił), który teraz pracuje ponoć w "OSK ZAGŁĘBIAK", ale nie wiem czy nadal, bo się instruktorzy b. często zmieniają. Pomóżcie gdzie znajdę ten ośrodek "Wojtek" i gdzie tego Pana Sławka? Hej lobooz, sądząc z opisu to chyba chodzi o "tego" Pana Sławka - tak, pracuje on aktualnie w Zagłębiaku, moja siostra robi u niego teraz kurs (ja widziałam go parę razy) i jest zadowolona. Ja osobiście polecam Pana Roberta z tego samego ośrodka. Super instruktor, spokojny, ale nie jakaś ciapa, ma poczucie humoru, świetnie wszystko tłumaczy, zero stresu, jazdy z nim to sama przyjemność ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:13 |