![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widziałem ostatnio dosc duzo razy jezdzace quady na pogorii III - czy jaest mozliwosc wypozyczenia ich tam? Jak tak to dokladniej gdzie to sie znajduje? Chciałbym sprobowac:D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 20 wrz 09 Nr użytkownika: 3,465 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z jaką prędkością dozwoloną? Taką jak jest ograniczenie...Jaką kratkę? Quady rejestrowane mogą być m.in jako ciągnik czy jako pojazd samochodowy inny do 15 KM(z tym, że generalna część quadów ma ich dużo, więcej, jak mój,np.52KM, więc często rejestruje się je na lewo). Wiem do czego zmierzasz- obowiązku rejestracji quada nie ma, więc jeśli nie jest zarejestrowany nie możesz mi kazać, żebym miał jakiś dokument upoważniający mnie do jazdy, tj. prawo jazdy XDDD. Aha i dodam, że osobiście quada nie zarejestrowałem.
PS CYTAT Ale żeby zrobić coś w kierunku poprawy wizerunku to jakoś pomysłu nie ma. Niestety dopóki większość będą stanowiły dzieciaki na chińskim sprzęcie Nie martw się, jak ktoś jeździ na chińskim sprzęcie to w żaden sposób Ci nie zagraża i tak nie osiąga prędkości większej niż 40 km/h... Ten post edytował misiakr śro, 23 wrz 2009 - 15:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:40 |