![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widziałem ostatnio dosc duzo razy jezdzace quady na pogorii III - czy jaest mozliwosc wypozyczenia ich tam? Jak tak to dokladniej gdzie to sie znajduje? Chciałbym sprobowac:D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Mam pytania. Z jaką dozwoloną prędkością powinien poruszać się kład po drogach publicznych?
Jak kłady są zarejestrowane? Jako motorower "Komar 3", czy jako Renault "Magnum"? Może jako C-330? Czy można do kłada założyć kratkę? Dlatego pytam, gdyż wczoraj przez Zieloną pomykał ktoś na kładzie ponad siedem dych. Wyjechał z "osiedla" Zielona i kierował się do Marianek. Około 18-ej to miało miejsce. Kierujący nie zastanowił się, że może z za drzewa wyskoczyć nagle jego matka, przyjaciółka, dziecko, o żonie nie wspomnę. A pies, szkoda gadać. P.s. Wiem, że kierujący samochodami przekraczają dopuszczalne prędkości. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:24 |