![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widziałem ostatnio dosc duzo razy jezdzace quady na pogorii III - czy jaest mozliwosc wypozyczenia ich tam? Jak tak to dokladniej gdzie to sie znajduje? Chciałbym sprobowac:D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 20 wrz 09 Nr użytkownika: 3,465 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiedz mi tylko na jakiej zasadzie ludzie legalnie przebywają nad Pogorią i dlaczego oni mają prawo tam być a my, quadowcy-nie ;(. Z resztą, taka prawda- na forum przebywają tylko fanatycy i wielbiciele miasta Dąbrowa Górnicza- nie wmówisz mi, że normalny człowiek będzie dzwonił na policję i wymyślał, żeby psa z mieszkania wywalić- no cóż, ja nie przekonam Ciebie, Ty nie przekonasz mnie, na szczęście jest coraz mniej takich ludzi jak Wy, może wszyscy, którym uratowałem tyłek na Pogorii zmienili zdanie? Bo kiedy quad jeździ to jest złem, kiedy ja się zakopie i 10 chłopa nie daje sobie radę to quad jest super!!! Dziękuje panu, że się pan zjawił! No cóż, tak gadają kiedy ich ratuję, a później piszą na forum. Nie jestem w stanie tego zrozumieć. I mam nadzieję, że wszyscy, którzy piszą na tym forum wybierając się na Pogorię pechowo zakopią się tam, kiedy quadowiec Wam zaoferuje pomoc- odmówcie mu, albo skorzystajcie i przestańcie gadać głupoty. Oczywiście na to co wcześniej powiedziałem o (nie)Pustyni Błędowskiej już mi nikt nie odpowie?
PS: Nie zamierzałem nikogo obrazić tym postem... Ten post edytował misiakr pon, 21 wrz 2009 - 18:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:40 |