![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widziałem ostatnio dosc duzo razy jezdzace quady na pogorii III - czy jaest mozliwosc wypozyczenia ich tam? Jak tak to dokladniej gdzie to sie znajduje? Chciałbym sprobowac:D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 20 wrz 09 Nr użytkownika: 3,465 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mówicie, że kierowanie pojazdem mechanicznym ble, ble, ble... A quad niezarejestrowany w świetle prawa jest czym? Wy jesteście tacy znawcy prawa jak ja baletnica. I powiem wam, że wy "ekolodzy" martwicie się, że niszczymy pustynię błedowską, która niedługo... nie będzie pustynią! Tak dlatego, że zarośnie, na pewno nie zaszkodziłoby, żeby rozryć piach itp. Powiem wam, że czytając to miałem uśmiech na twarzy, ale szerzej komentować waszego podejścia nie będę dlatego, że śpieszę się na Pogorię, żeby troche pokarać teren
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:40 |