![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,453 Płeć: Kobieta ![]() |
Pilnie odsprzedam mieszkanie TBS na os GÓRKI MAŁOBĄDZKIE w Będzinie. Mieszkanie 48m2, dwa pokoje z dużym aneksem kuchennym. W całości umeblowane+rtv+agd 109 000,00. Możliwość zakupu bez wyposażenia 91 000.00. Dla zainteresowanych zdjęcia przesyłam mailem.tel 793165563
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Pilnie odsprzedam mieszkanie TBS na os GÓRKI MAŁOBĄDZKIE w Będzinie. Mieszkanie 48m2, dwa pokoje z dużym aneksem kuchennym. W całości umeblowane+rtv+agd 109 000,00. Możliwość zakupu bez wyposażenia 91 000.00. Dla zainteresowanych zdjęcia przesyłam mailem.tel 793165563 Ale to chyba nie jest mieszkanie własnościowe a odsprzedajesz ten udział czy partycypację czy jak tam to się jeszcze nazywa (prawo do lokalu?) tak? Chodzi mi o to, czy generalnie właścicielem mieszkania dalej jest TBS? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,453 Płeć: Kobieta ![]() |
Zgadza się. Odsprzedaję swój udział w kosztach. Poprzez nabycie partycypacji zostaje się najemcą lokalu, nie właścicielem Dokładnie tak samo jak w spółdzielni mieszkaniowej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Zgadza się. Odsprzedaję swój udział w kosztach. Poprzez nabycie partycypacji zostaje się najemcą lokalu, nie właścicielem Dokładnie tak samo jak w spółdzielni mieszkaniowej ![]() A możesz napisać ile wynosi czynsz w takim mieszkaniu? I jeszcze druga sprawa - wiem, że przynajmniej niektóre bloki mają ogrzewanie na zasadzie pieca gazowego dwuobiegowego (w mieszkaniu). Czy w przypadku Twojego mieszkania też tak to wygląda, czy jest tam może jakieś CO? |
|
|
![]()
|
|
Czynsz na dwie osoby to ok 540zł (w tym jest zaliczka na wode i wywoz smieci)
A ogrzewanie, jak na całym osiedlu jest gazowe-indywidualne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:25 |