![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 16 lis 08 Nr użytkownika: 2,522 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nieubłaganie wielkimi krokami zbliża się koniec lata, a także wakacji. Koniec sierpnia to także okres dożynek. Z obu okazji w Dąbrowie Górniczej odbędą się dwa koncerty, na których zagra zespół Myslovitz, a także Krzysztof Krawczyk!
http://sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnowiec...enie_lata_.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Koncert Myslovitz całkiem wporzo.. Na koncercie i w samym parku może przez pogodę ludzi zdecydowanie mniej niż na Dniach DG ale i tak sporo.
Co do Krawczyka.. żenada. Myślałem że jest artystą ale tak nazwać go nie można. Płyta leciała prawie non stop. Ciekaw jestem ile za to dostał. Tym bardziej żal że ludzi w to niedzielne popołudnie była masa. Aż przeszukam BIP by znaleźć to. Jak dla mnie to także trochę kompromitacja władz miasta jeśli zapraszają artystę za grube nasze pieniądze a ten śpiewa 1 czy 2 piosenki na żywo. Myślę że należałoby wymóc na władzach miasta by wszyscy artyści grali live. Chcecie grac i zarabiać na imprezach miejskich - gracie live. Jakbym chciał posłuchać płyty mogę ją sobie kupić w sklepie. Ten post edytował kwintosz sob, 05 wrz 2009 - 14:19 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |