![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 16 lis 08 Nr użytkownika: 2,522 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nieubłaganie wielkimi krokami zbliża się koniec lata, a także wakacji. Koniec sierpnia to także okres dożynek. Z obu okazji w Dąbrowie Górniczej odbędą się dwa koncerty, na których zagra zespół Myslovitz, a także Krzysztof Krawczyk!
http://sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnowiec...enie_lata_.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Jeżeli dla Ciebie to nagłośnienie, które było jest słabiutkie (takie samo jest zawsze również na Dniach DG) to trzeba było powiedzieć o tym głównemu akustykowi i by Ci wytłumaczył, że to jest bardzo dobre nagłośnienie i obeznani w temacie wiedzą o tym. Target Sound to jedna z lepszych firm nagłośnieniowych, więc wybacz, ale się z tym kompletnie nie zgadzam. Żeby można było oceniać nagłośnienie trzeba się trochę znać na tym i jeszcze dodatkowo na muzyce, a w tym akustycy są na prawdę wykształceni. proszę Cię nierozśmieszaj mnie. To, że ktoś jest jedną z lepszych firm nagłośnieniowych, nie oznacza jeszcze, że za każdym razem nagłaśniają dobrze. Jestem producentem muzycznym z 10 letnim stażem, obrabiam muzykę posiadam w domu dobry sprzęt studyjny i nie trzeba mi tłumaczyć na czym polega nagłaśnianie, imprez, kilkadziesiąt takowych nagłośniłem. Nie będe latał na festynie za akustykiem, co nie znaczy, że nie mogę wypowiedzieć się na temat nagłośnienia na forum. Otóż, byłem na koncercie kultu i słyszałem, a raczej nie słyszałem słów śpiewanych przez Kazika, bo Twoi cudnowni nagłośnieniowcy nie potrafili tego zrobić dobrze. Ja za to pieniędzy nie biorę tylko oni, więc im podpowiadał nie będe. Jak by mi wytłymaczył, że wszystko jest dobrze nagłośnione to bym go wyśmiał w twarz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:47 |