![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ co ostatnio siĘdowiadujĘod znajomych. Dziwne rzeczy siĘdziejĄ w naszym parku. Ostatnio sŁyszaŁem, Że zgwaŁcili 2 kobiety, a jak znajomy mi mÓwiŁ to na dodatek to byŁa matka z cÓrkĄ !!! . Ja bym tego fagasa kur... zajeb... . I co jeszcze koleŻanka mi teŻ mÓwiŁa, Że jak czasem spaceruje sobie po parku z pieskiem to widzi kolesi jak se swawolnie w krzakach targajĄ gaŁĘ. No nie mogĘpojĄĆ, Że w parku ktÓry jest pod blokiem naszego przezydenta dziejĄ siĘtakie rzeczy !!!.
A policja zamiast ŁapaĆ tych skurw... to siĘczepia kumpeli o to gdzie jej piesek siĘzaŁatwia w tym parku. Pozdro. Ten post edytował kwintosz śro, 04 kwi 2007 - 12:36 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dwa dni temu na BIP'ie dodano zamówienie publiczne na drogę dojazdową do hali. Tutaj klik! znajdziecie co chcecie.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: śro, 03 gru 03 Nr użytkownika: 36 ![]() |
Dwa dni temu na BIP'ie dodano zamówienie publiczne na drogę dojazdową do hali. Tutaj klik! znajdziecie co chcecie. Jak ktoś będzie miał chwilkę czasu niech rzuci okiem na ten projekt. Na pierwszy rzut oka jedna rzecz jest totalnie nieprzemyślana. W chwili obecnej w pasie zieleni rozdzielającym jezdnie ul. Kościuszki jest chodnik który kończy się przejściami dla pieszych w rejonie skrzyżowania z ul. Dąbrowskiego. Według projektu chodnik nagle zostanie zakończony i trzeba będzie nielegalnie przejśc przez skrzyżowanie lub nadrobić kilka set metrów i się cofnąć. Widoczne to jest na rysunkach dotyczących organizacji ruchu oraz bardzo dokładnie w pliku "projekt zagospodarowania terenu kościuszki.pdf" w katalogu "projekt", gdzie w miejsce obecnego chodnika planowana jest zieleń tarwnik na kilku metrach. Jeśli nie mam racji, niech mnie ktoś uświadomi, że przyjete rozwiązanie jest wpełni przemyślane i optymalne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |