![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ co ostatnio siĘdowiadujĘod znajomych. Dziwne rzeczy siĘdziejĄ w naszym parku. Ostatnio sŁyszaŁem, Że zgwaŁcili 2 kobiety, a jak znajomy mi mÓwiŁ to na dodatek to byŁa matka z cÓrkĄ !!! . Ja bym tego fagasa kur... zajeb... . I co jeszcze koleŻanka mi teŻ mÓwiŁa, Że jak czasem spaceruje sobie po parku z pieskiem to widzi kolesi jak se swawolnie w krzakach targajĄ gaŁĘ. No nie mogĘpojĄĆ, Że w parku ktÓry jest pod blokiem naszego przezydenta dziejĄ siĘtakie rzeczy !!!.
A policja zamiast ŁapaĆ tych skurw... to siĘczepia kumpeli o to gdzie jej piesek siĘzaŁatwia w tym parku. Pozdro. Ten post edytował kwintosz śro, 04 kwi 2007 - 12:36 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dlaczego zaraz autostradę? Kolejny nie zorientowany? Oo
Inne osoby zorientowane w temacie albo podpisują, albo nie... Ale chyba mi nie powiesz, że osoba nie wiedząca przy pięknej bajce radnego nie podpisze :| Ja za drogą jestem... Cóż szkoda, że przez park, bo często tam na rowerze jeżdżę... Ale znajdź mi alternatywę dla tej drogi... Wszyscy psioczą, że park jest niszczony, bla... bla... bla... Droga być musi i gdzieś ją trzeba poprowadzić. Pytanie gdzie? W drogim tunelu podziemnym? Orając znaczną część parku, żeby poprowadzić drogę obok Technikum? Znajdź inną tanią alternatywę... A nie mów, że droga dojazdowa to zło... Bo Jaszczura i inni radni są za tym, żeby nie wydawać publicznych pieniędzy w błoto, a proponując takie alternatywy sami sobie przeczą... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:08 |