![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak się ma sprawa z tą inwestycją? Bo było o niej głośno , a ostatnio nic się do przodu nie posuwa. Zaczęli już zalewać czy nie. A jesli nie to kiedy zaczną? Od której strony planuje sie utworzyć plażę i zagospodarować akwen? Piszcie wszystko co wiecie.
Ten post edytował kwintosz czw, 29 lis 2007 - 23:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
To jest nie moŻliwe aby zalali ten zbiornik w tym roku, bynajmniej w takim stanie jaki jest na chwile obecnĄ. Ludzie przeciez ten teren powinni jakoŚ troche wyrÓwnaĆ! Tam sĄ gÓrki, gÓreczki, krzaki, do niedawna przez Środek przechodziŁy takŻe druty telefoniczne!! LiczyŁem na to Że chodĹş troche teren zostanie wyrÓwnany, zresztĄ ta czĘŚĆ bliŻej Pogorii III wydaje sie zdecydowanie wyŻej niŻ teren obecnie zalewany, wystarczy przejechaĆ siĘnowĄ ŚcieŻkĄ rowerowĄ w kierunku Wojkowic ciĄgnĄcĄ siĘjuŻ prawie na caŁĄ dŁugoŚĆ zbiornika. Pozatym zastanawiam siĘjak oni to chcĄ zalaĆ skoro po przeciwnej stronie, zrobiony jest tylko kawaŁek brzegu, tu przy Pogorii III. IdĄc dalej, za nowo budowanĄ drogĄdo Antoniowa i wchodzĄc w las dojdziemy do wniosku ze kompletnie teren tam nie jest przygotowany. Nie ma wyraĹşnej linii brzegowej a od drugiej strony wyglĄda to tak jakby to byŁa piaskowa "skarpa", ciĄgnie siĘto na doŚĆ pokaĹşnej czĘŚci tej strony brzegu. Wogule dziwi mnie to Że nie moŻna nigdzie znaleĹşĆ dokŁadnych planÓw, juŻ kiedyŚ nosiŁem siĘz zamiarem wejŚcia tam do tych budek i dorwania kogoŚ niech pokaŻĄ co i jak.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:59 |