![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ co ostatnio siĘdowiadujĘod znajomych. Dziwne rzeczy siĘdziejĄ w naszym parku. Ostatnio sŁyszaŁem, Że zgwaŁcili 2 kobiety, a jak znajomy mi mÓwiŁ to na dodatek to byŁa matka z cÓrkĄ !!! . Ja bym tego fagasa kur... zajeb... . I co jeszcze koleŻanka mi teŻ mÓwiŁa, Że jak czasem spaceruje sobie po parku z pieskiem to widzi kolesi jak se swawolnie w krzakach targajĄ gaŁĘ. No nie mogĘpojĄĆ, Że w parku ktÓry jest pod blokiem naszego przezydenta dziejĄ siĘtakie rzeczy !!!.
A policja zamiast ŁapaĆ tych skurw... to siĘczepia kumpeli o to gdzie jej piesek siĘzaŁatwia w tym parku. Pozdro. Ten post edytował kwintosz śro, 04 kwi 2007 - 12:36 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
droga dojazdowa do hali i aquaparku
pomóżcie wytyczyć najlepsze warianty drogi dojazdowej do tych obiektów nie niszcząc parku ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
pomóżcie wytyczyć najlepsze warianty drogi dojazdowej do tych obiektów nie niszcząc parku Cofnij się na poprzednia stronę. Ja tam coś narysowałem. Taka droga wzdłuż skarpy pozwoliłaby uniknąć kopania rynny. Ale drzew do wycięcia byłoby dużo więcej. Najlepszym wariantem jest poprowadzenie dorgi nie na wysokości ul. Dąbrowskiego a nieco wyżej, na wysokości parkingu przy ZUSie, za pawilonem. Taka droga byłaby krótsza i mniej inwazyjna dla parku. Dla parku tak ale zaś wchodzisz w szkodę mieszkańcom wieżowców przy Kościuszki. Oni mają tej drogi po dziurki w nosie i raczej się nie zgodzą na kolejną jezdnię pod oknami. ![]() Ten post edytował bzenek pią, 17 lip 2009 - 17:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |