![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy ktos moze rzucic jakimi fajnymi tytulami z Atarynki i Commodorca - sciagnolem sobie ostatnio emulator, ale kurcze na tym sie skonczylo bo nie pamietam fajnych tytulow w ktore mozna by pograc. :9:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jako byŁy wŁasciciel super-maszyny Commodore C64, moge Wam polecic nastepujĄce gierki, a graŁem bardzo duŻo. Szkoda ze juz wiekszosci niepamietam, ale postaram sie skupiĆ
![]() Przede wszystkim kultowa gra na C64 - Gianna Sisters , seria gier Bulder Dash(proste , ale wspaniaŁe) , Zorro , wyŚcigi PitStop 2, MicroProse Soccer, Agent USA(jezdziŁo sie pociĄgami po Usa i szukaŁo zakaŻonych wirusem ludzikÓw) , Vermeer( najlepsza gra ekonomiczna na C64),Premiere Division, Matchpoint . Narazie tylko tyle sobie przypomniaŁem. Skleroza ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:15 |