![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ co ostatnio siĘdowiadujĘod znajomych. Dziwne rzeczy siĘdziejĄ w naszym parku. Ostatnio sŁyszaŁem, Że zgwaŁcili 2 kobiety, a jak znajomy mi mÓwiŁ to na dodatek to byŁa matka z cÓrkĄ !!! . Ja bym tego fagasa kur... zajeb... . I co jeszcze koleŻanka mi teŻ mÓwiŁa, Że jak czasem spaceruje sobie po parku z pieskiem to widzi kolesi jak se swawolnie w krzakach targajĄ gaŁĘ. No nie mogĘpojĄĆ, Że w parku ktÓry jest pod blokiem naszego przezydenta dziejĄ siĘtakie rzeczy !!!.
A policja zamiast ŁapaĆ tych skurw... to siĘczepia kumpeli o to gdzie jej piesek siĘzaŁatwia w tym parku. Pozdro. Ten post edytował kwintosz śro, 04 kwi 2007 - 12:36 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
No faktycznie, Arbas.
A co do samego centrum.. Przypomniało mi się CH Pogoria i wieści o nowym CH na Granicznej. Jeżeli sprawy potoczą się tak jak w Bielsku, to lunapark będzie najmniejszym problemem ludzi z centrum ![]() Pierwsze w Bielsku było CH Sarni Stok - dosyć daleko od centrum, następnie CH Sfera - które totaaaaalnie zamula centrum miasta w weekendy. Teraz wybudowali CH Gemini Park, a za niedługo pewnie otworzą prawie ukończoną drugą część CH Sfera. Żeby nie było OT: Oby to nie spotkało Naszego miasta. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Jeżeli sprawy potoczą się tak jak w Bielsku, to lunapark będzie najmniejszym problemem ludzi z centrum ;) Na razie jest szansa, że drogą Bielska nie pójdziemy. CH Pogoria sukcesu frekwencji raczej nie odniosło, a następni hipermarketowcy jakoś się nie pchają. Z dyskusji w temacie Hotele: Super. Do tego ta druga inwestycja z krytymi kortami. Te korty miały być niby dofinansowane ze środków UE. Tyle że właśnie ogłosili, że projekt odpadł z przyczyn formalnych. Co to miało być z tymi kortami w Parku Hallera ? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Ktoś to kupił ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:04 |