![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ co ostatnio siĘdowiadujĘod znajomych. Dziwne rzeczy siĘdziejĄ w naszym parku. Ostatnio sŁyszaŁem, Że zgwaŁcili 2 kobiety, a jak znajomy mi mÓwiŁ to na dodatek to byŁa matka z cÓrkĄ !!! . Ja bym tego fagasa kur... zajeb... . I co jeszcze koleŻanka mi teŻ mÓwiŁa, Że jak czasem spaceruje sobie po parku z pieskiem to widzi kolesi jak se swawolnie w krzakach targajĄ gaŁĘ. No nie mogĘpojĄĆ, Że w parku ktÓry jest pod blokiem naszego przezydenta dziejĄ siĘtakie rzeczy !!!.
A policja zamiast ŁapaĆ tych skurw... to siĘczepia kumpeli o to gdzie jej piesek siĘzaŁatwia w tym parku. Pozdro. Ten post edytował kwintosz śro, 04 kwi 2007 - 12:36 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
- Takie są uroki mieszkania w centrum miasta - wyjaśnia Bartosz Matylewicz
Pan Bartosz pewnie mieszka gdzieś na obrzeżach miasta, a urokiem takiego miejsca może być niedługo wysypisko śmieci, oczyszczalnia ścieków, itp. poziom hałasu emitowanego przez lunaparki będzie kontrolowany Straż Miejska/Policja: Prosimy ściszyć muzykę. Organizator: Tak jest, Panie władzo! Haha... I proponują przeniesienie imprez do parku Zielona, gdzie hałas nikomu nie będzie przeszkadzał. A co z mieszkającymi tam i rozmnażającymi się świergotkami zielonymi i żuczkiem bladym, mało pospolitym? - Wszystkim łatwiej dostać się do centrum niż do położonego na jego obrzeżach parku. Bo jak dojechaliby tu na przykład niezmotoryzowani mieszkańcy Błędowa? Autobusem? Pod zieloną chyba coś podjeżdża... Trzeba się przesiadać? Zycie. Takie są uroki mieszkania daleko od centrum. Ten post edytował Reaper śro, 01 lip 2009 - 21:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:26 |