![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 994 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 12. ![]() Na razie tyle z braku czasu, jak się spodoba to wrzucę więcej. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki za info, ale ja lubię sobie ponarzekać i transmisji siatki zawsze mi mało zwłaszcza teraz
![]() W Supervoleyu napisali, że polsat będzie nadawał 80% spotkań Ligi Światowej na żywo, a w ogóle będą wszystkie mecze, poza tym wszystkie mecze naszej reprezentacji mają być nadawane w otwartym kanale. Cieszy mnie to. To nie jest tak, że ja mam do kogoś pretensje, marzy mi się tylko, aby wszystkie mecze ekstraklasy (chodzi mi oczywiście o siatkówkę) były przynajmniej rejestrowane przez telewizję, jeśli już nie można wszystkich transmitować na żywo, to chociaż z odtworzenia, bo chciałbym by więcej ludzi miało szansę zobaczyć swoje drużyny (nie wszyscy mogą jeździć po kraju za swoją drużyną). Gdzie mogę tam oglądam siatkę nie tylko naszą, oglądałem w zeszłym roku turniej w Montreux (chociaż nasze dziewczyny nie grały), oglądam ligę włoską, rosyjską, ale mimo wszystko wolałbym oglądać całą naszą ekstraklasę (znaczy się wszystkie mecze), a innymi ligami uzupełniać ewentualny niedosyt siatkówki... A teraz z innej beczki: CYTAT Będzie Memoriał Agaty? seniorki, Plusliga 05.06.2009 09:40:40 seniorki, Plusliga - Będzie Memoriał Agaty? W październiku w katowickim Spodku zostanie zorganizowany Memoriał imienia Agaty Mróz. Swój udział potwierdziły już dwa zespoły z polskiej PlusLigi: Bielsko-Biała i Fakro Muszyna. Dołączą do nich zespoły z Rosji i Włoch. Agata Mróz-Olszewska szybko stała się ikoną - mimo osłabienia spowodowanego ciążą i przeczepem, z jej twarzy nigdy nie schodził uśmiech, zawsze gościła nadzieja, że będzie dobrze. Agata zawsze podkreślała, że czuje się osobą spełnioną, ma wspaniałego męża Jacka, którego poślubiła w czerwcu 2007 roku, oraz córeczkę Liliankę, która na świat przyszła 4 kwietnia 2008 roku. Może dlatego stała się symbolem dla innych chorych. Nie ulega jednak wątpliwości, że Agata zwróciła uwagę na chorobę także zdrowych. Od śmierci zawodniczki liczba dawców w Polsce wzrosła dwukrotnie. Jak podkreśla Jacek Olszewski, obecnie problemem jest nie liczba dawców, ale pieniądze. Jedno badanie to ponad 700 złotych. Rok po śmierci Agaty Mróz w katowickim Spodku zespoły Bielsko-Białej i Muszyny wezmą udział w siatkarskim memoriale. W turnieju wezmą udział także zespoły z Włoch i Rosji, ale szczegóły jeszcze są dogadywane. Imprezie będą towarzyszyć specjalne odczyty oraz piknik rodzinny. reprezentacja.net Czy MKS nie będzie brał udziału w tym memoriale? Bo dla mnie byłoby wspaniale gdyby nasza drużyna wzięła w nim udział. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:07 |