![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT W dniu 6 czerwca 2009 roku odbędzie się w Miliczu VI edycja Alei Gwiazd Polskiej Siatkówki. Tegoroczna edycja odbywać się będzie pod hasłem "Dziękujemy Polskim Kibicom" W ramach tegorocznej edycji zostaną odsłonięte kolejne tablice z odciskami dłoni gwiazd siatkówki między innymi Pawła Zagumnego Mariusza Wlazłego Mari Liktoras Marioli Zenik. Odbędzie się konkurs na najszybszą zagrywkę w Polsce Jako KK MKS-u (tak jak pozostałe w PLK i PL) dostaliśmy możliwość udziału w tej imprezie, na preferencyjnych warunkach - czy są chętni na wyjazd? Jeśli tak, to proszę się wpisywać, to zrobimy spotkanie i oficjalnie zgłosimy się do uczestnictwa. ![]() CYTAT Program VI Edycji Alei Gwiazd Szczegółowy scenariusz obchodów VI Edycji Alei Gwiazd przedstawia się następująco: 1. Eliminacje do konkursu na najszybszą zagrywką w Polsce w której wezmą udział zawodnicy PLUS LIGI i I-szej ligi godz . 11.00-13.00 2. Odsłonięcie odcisków dłoni w „Alei Gwiazd Siatkówki” /Mirosław Przedpełski, Katarzyna Skowrońska-Dolata, Mariola Zenik, Maria Liktoras, Mariusz Wlazły, Paweł Zagumny/ godz. 14.00-14.45 3. Piknik siatkarski z udziałem zawodników ,zawodniczek ,trenerów i kibiców /rozmowy, rozdawanie plakatów, autografów/ ok. godz. 14.45-15.30 4. Konkurs FINAŁOWY na najszybszą zagrywkę w Polsce, z udziałem dziesięciu zawodników wyłonionych w eliminacjach /każdy z uczestników wykona po trzy zagrywki/ godz. 16.00-17.00 5. Mecz główny POLSKA – EGIPT godz. 18.00 Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany programu. Szczegóły ![]() Ten post edytował Zibar śro, 27 maj 2009 - 08:27 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozumie, że ze wzgledu na znikome zainteresowanie wyjazd grupowu jest niewykonalny?
Jeśli tak, to żeby chętnych dłużej nie zwodzić proszę o indywidualne rezerwowanie miejsc i temat uważam za zamkniety. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |