![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,436 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako Stowarzyszenie Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego mamy przyjemność poinformować,że wkrótcebędzie można stać się posiadaczem koszulek z herbem, propagującej nasz region.
![]() Proszę o zgłaszanie na GG 606865 lub piotr.bielecki@zaglebiedabrowskie.org wstępnych deklaracji posiadania takiej koszulki wraz z rozmiarem Lada dzień podam dokładny koszt i metodę wykonania grafiki... Kolor jest taki jak na obrazku... wkrótce więcej info na www.zaglebiedabrowskie.org -------------------- www.bieleckipiotr.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Jako Stowarzyszenie Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego mamy przyjemność poinformować,że wkrótcebędzie można stać się posiadaczem koszulek z herbem, propagującej nasz region. ![]() Proszę o zgłaszanie na GG 606865 lub piotr.bielecki@zaglebiedabrowskie.org wstępnych deklaracji posiadania takiej koszulki wraz z rozmiarem Lada dzień podam dokładny koszt i metodę wykonania grafiki... Kolor jest taki jak na obrazku... wkrótce więcej info na www.zaglebiedabrowskie.org Niestety koszulki promostars słabo trzymają kolor (mam kilka różnego typu reklamowych), do tego tu są te o niższej gramaturze - dało by się więc wypuścić też model biały? Lub jakiś mniej podatny na spieranie (i mniej oczojebny) niż ten zielony? Wówczas byłbym zainteresowany... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,436 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety koszulki promostars słabo trzymają kolor (mam kilka różnego typu reklamowych), do tego tu są te o niższej gramaturze - dało by się więc wypuścić też model biały? Lub jakiś mniej podatny na spieranie (i mniej oczojebny) niż ten zielony? Wówczas byłbym zainteresowany... Dzięki za uwagi... Też mam promostars i mi się trzymają dobrze (nie wiem ile w tym zasługa prania) - ale to mój przypadek - może inni się wypowiedzą też? Jakiego producenta koszulek rekomendujesz (byle miał zielony kolor ![]() Model biały jest narazie w jednym egzemplarzu... ale jako, że biały jest nieco mało praktyczny (jednorazowe wyjście kończy się na praniu => szybciej się zużywa ![]() Oczojebny gdyż ma się rzucać w oczy ![]() Co do innego koloru - nie jest wykluczone, że będzie też wkrótce wersja w innym kolorze Ten post edytował CZaRnYY pon, 25 maj 2009 - 21:39 -------------------- www.bieleckipiotr.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Dzięki za uwagi... Też mam promostars i mi się trzymają dobrze (nie wiem ile w tym zasługa prania) - ale to mój przypadek - może inni się wypowiedzą też? Jakiego producenta koszulek rekomendujesz (byle miał zielony kolor ![]() Model biały jest narazie w jednym egzemplarzu... ale jako, że biały jest nieco mało praktyczny (jednorazowe wyjście kończy się na praniu => szybciej się zużywa ![]() Oczojebny gdyż ma się rzucać w oczy ![]() Co do innego koloru - nie jest wykluczone, że będzie też wkrótce wersja w innym kolorze Co do firmy to sam nie wiem, tego typu koszulki wszyscy prawie robią na "promo" albo gorszej chińszczyźnie więc już w sumie może to i lepsze rozwiązanie. Znam koszulki co to się nie spierają ale to trzebaby ceną pomnożyć niestety co się mija z celem. Ale może byłaby też opcja na te 190g? Ja bym nawet dał sporo więcej byle tylko była ta koszulka dobrej jakości i w jakimś sensownym kolorze (ja akurat nie preferuję stylu "bądź widoczny") |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |