![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I to mi się podoba! Jazda po Lige Mistrzów
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
CYTAT W Nemo wybuchła bomba!
Prezes Miejskiego Klubu Sportowego Dąbrowa Górnicza, Robert Karlik zaskoczył wszystkich zgromadzonych na oficjalnym podsumowaniu sezonu w restauracji Nemo. Tego nie spodziewał się nikt. To miało być tylko kolejne podsumowanie sezonu siatkarek i koszykarzy. A jednak sternik dąbrowskich ekip Robert Karlik przygotował prawdziwą, "wybuchową" niespodziankę. - Otrzymaliśmy propozycję gry w Lidze Mistrzów jako trzeci zespół w Polsce! - oznajmił prezes Karlik. - W połowie maja zostaliśmy powiadomieni przez Polski Związek Piłki Siatkowej o możliwości występów w tych elitarnych rozgrywkach. Odbyłem od razu rozmowy ze sponsorami i przeanalizowaliśmy sytuację finansową klubu. Jesteśmy zabezpieczeni pod tym kątem. Zgłosiliśmy akces do gry w Lidze Mistrzyń i teraz czekamy już tylko na oficjalne potwierdzenie od Europejskiej Federacji Siatkówki. Mieliśmy otrzymać odpowiedź już dzisiaj, ale ze względu na święto narodowe w Luksemburgu stanowisko CEV-u opóźni się o jeden dzień. Jest to już jednak tylko formalność i mogę zapewnić wszystkich sympatyków dąbrowskiego MKS-u, że ich klub będzie reprezentował Polskę w tych elitarnych europejskich rozgrywkach! www.sportowezaglebie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:57 |