![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
natknalem sie na tego news'a w dzisiejszym "dzienniku zachodnim"
Z petycja do prezydentow. "Wczoraj w stolicy zaglebia ruszyla akcja zbierania podpisow pod petycja w sprawie wspolorganizacji mistrzostw Eoropy w pilce noznej w roku 2012 na terenie zaglebia dabrowskiego.lista zostala wystawiona w sklepie klubu kibica zaglebia sosnowiec i w ciagu kilku godzin zapelnila sie dziesiatkami nazwisk.-slyszalem opinie, ze to cel nierealny.ale wierze,ze jest taka szansa,jesli do pomyslu uda sie nam zapalic prezydentow wszystkich miast zaglebia-mowi spolecznik grzegorz borowiecki,jeden z pomyslodawcow akcji. pomysl ma szanse pod warunkiem ze gospodarzem Euro 2012 beda polska i ukraina,jak chce PZPN.petycja z podpisami zostanie przekazana prezydentom w walentynki.zawiera ona takze propozycje budowy nowoczesnego stadionu,ktory moglby powstac na granicy sosnowca i dabrowy gorniczej." dziennik zachodni,11 luty 2005 propozycja naprawde ciekawa ale wielce nierealna.po pierwsze najpierw kandydatura polski musi wygrac.po drugie potrzebny jest naprawde dobry plan(uwzgledniajacy wszystkie aspekty tego przedsiewziecia). a z tym moze byc najwiekszy problem. :evil: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(Misiek) CzŁowieku widzĘŻe dyskusja z TobĄ do niczego nie prowadzi. JeŻeli nie znasz ukŁadu pomiĘdzy ZagŁĘbiowskimi klubami to nie zabieraj gŁosu w dyskusji. Dla Twojej informacji "ZagŁĘbie" to klub z tradycjami, ktÓry godnie reprezentuje lokalnĄ spoŁecznoŚĆ.
Widac po tym na jaka reakcje z Twojej strony moze liczyc ten kto ma inne od Ciebie zdanie. Masz sklonnosci autokratyczne. Dyskusja dopiero sie zaczyna a tu juz takie agrumenty. Chyba po to jest forum a jak ci nie pasuje co pisze to zaloz sobie z kims kolko wzajemnej adoracji. Jakbym byl z ksiezyca i nic nie wiedzial o Zaglebiu i nie byl nigdy na meczu. Czy klub ten godnie reprezentuje spolecznosc to tez temat do dyskusji - na pewno "godnie" reprezetuje spolecznosc kiboli na tle reszty kiboli w kraju. QUOTE(Misiek) A jeŚli chodzi o imprezy, to raczej nikt nie zabroni organizowaĆ tam koncertÓw, ktÓre przecieŻ takŻe sĄ ĹşrÓdŁem dochodÓw. Poza tym stadion nie bĘdzie tylko stadionem. SpÓjrz na EuropĘ- tam stadiony sĄ przecieŻ centrami rozrywki z dobrze zagospodarowanĄ przestrzeniĄ wokÓŁ - kawiarnie, puby, sklepy, itp. Wszystko to jest takŻe ĹşrÓdŁem dochodÓw.
chyba nie zyjesz w tym samym kraju co ja. Jakie koncerty:?: To nie bedzie prawdziwy stadion jaki maja najlepsze klubu w Europie i na ktorych odbywaja sie imprezy. To bedzie jakis kurnik na ponad 20 tysiecy. Ile mamy w Polsce rocznie koncertow na stadionach:?: A dlaczego mialy byc nagle organizowane na takim kurniku i ciekawe jaka wielka gwiazda mialaby wystapic zeby potrzeba bylo organizowac az na stadionie. QUOTE(Misiek) PS: Dresa to znajdĹş sobie w rodzinie. :twisted:
jesli myslales ze takimi tekstami mnie zdenerwujesz to ci sie nie udalo :) Na forum nie widzimy sie, nie slyszymy wiec oceniac mozemy sie tylko po tym co piszemy. Ja napisalem ze taka wypowiedz jak Twoja poprzednia pasuje do dresa a nie ze Ty nim jestes. Poziom Twojej kolejnej wypowiedzi obnaŻa cie i pokazuje kim naprawde jestes. Ciekawe co teraz dowiem sie o swojej rodzinie, moze czlonkow rodziny Ci zabraknie i zajmiesz sie tez sasiadami ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:12 |