![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
natknalem sie na tego news'a w dzisiejszym "dzienniku zachodnim"
Z petycja do prezydentow. "Wczoraj w stolicy zaglebia ruszyla akcja zbierania podpisow pod petycja w sprawie wspolorganizacji mistrzostw Eoropy w pilce noznej w roku 2012 na terenie zaglebia dabrowskiego.lista zostala wystawiona w sklepie klubu kibica zaglebia sosnowiec i w ciagu kilku godzin zapelnila sie dziesiatkami nazwisk.-slyszalem opinie, ze to cel nierealny.ale wierze,ze jest taka szansa,jesli do pomyslu uda sie nam zapalic prezydentow wszystkich miast zaglebia-mowi spolecznik grzegorz borowiecki,jeden z pomyslodawcow akcji. pomysl ma szanse pod warunkiem ze gospodarzem Euro 2012 beda polska i ukraina,jak chce PZPN.petycja z podpisami zostanie przekazana prezydentom w walentynki.zawiera ona takze propozycje budowy nowoczesnego stadionu,ktory moglby powstac na granicy sosnowca i dabrowy gorniczej." dziennik zachodni,11 luty 2005 propozycja naprawde ciekawa ale wielce nierealna.po pierwsze najpierw kandydatura polski musi wygrac.po drugie potrzebny jest naprawde dobry plan(uwzgledniajacy wszystkie aspekty tego przedsiewziecia). a z tym moze byc najwiekszy problem. :evil: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) bardzo ladny poczatek wypowiedzi, pasuje na dresa zaglebia. A mnie obchodzi na co idzie moja kasa i z tego nasze miasto nie bedzie mialo zadnego pozytku. Nic dziwnego ze cale Zaglebie chce sie podczepic pod sosnowiecki klub jak swojego porzadnego nie ma.
Mozesz tez wymienic jakie to inne imprezy sie tam beda odbywaly :?: czekam z wielka ciekawoscia[/quote] CzŁowieku widzĘŻe dyskusja z TobĄ do niczego nie prowadzi. JeŻeli nie znasz ukŁadu pomiĘdzy ZagŁĘbiowskimi klubami to nie zabieraj gŁosu w dyskusji. Dla Twojej informacji "ZagŁĘbie" to klub z tradycjami, ktÓry godnie reprezentuje lokalnĄ spoŁecznoŚĆ. Nie potrzeba nam Żadnych nowych tworÓw (typu "Podbeskidzie" w Bielsku), ktÓre w naszym regionie nie miaŁyby racji bytu. A jeŚli chodzi o imprezy, to raczej nikt nie zabroni organizowaĆ tam koncertÓw, ktÓre przecieŻ takŻe sĄ ĹşrÓdŁem dochodÓw. Poza tym stadion nie bĘdzie tylko stadionem. SpÓjrz na EuropĘ- tam stadiony sĄ przecieŻ centrami rozrywki z dobrze zagospodarowanĄ przestrzeniĄ wokÓŁ - kawiarnie, puby, sklepy, itp. Wszystko to jest takŻe ĹşrÓdŁem dochodÓw. PS: Dresa to znajdĹş sobie w rodzinie. :twisted: Jeszcze sŁowo do Damiego. Kolego kiedy ty byŁeŚ ostatnio na meczu bo widzĘŻe dla ciebie stereotyp kibica to jakiŚ pijany koleŚ w dresie szukajĄcy okazji do awantury. OtrzĄŚnij siĘtrochĘchŁopcze :!: Zapraszam na Stadion Ludowy, zobaczysz co to znaczy kibicowanie. -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:13 |