![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj ignorancja klientÓw przez "Panie z banku"w banku PKO przy ul. PiŁsudskiego siĘgnĘŁa zenitu :evil: :evil: :evil:
Kolejka conajmniej 30 osÓb, przy jednym okienku mŁody kasjer ktÓry robi co moŻe, a okienku obok siedziaŁo 5 PaĹ!!!!! Jedna robiŁa coŚ z komputerem, druga coŚjej tam tŁumaczyŁa a pozostaŁe poprostu staŁy i asystowaŁy z zaŁoŻonymi rĘkami z wymalowanĄ tĘpotĄ na twarzach, szkoda Że Żadna nie pomyŚlaŁa o tym Żeby podejŚĆ do pustego okienka i zaczĄĆ "rozbrajaĆ" kolejkĘ!!! Co za bezmÓzgi!!!!Jak bym byŁ ich szefem to chyba bym im nogi z dupy pourywaŁ!!! Co za totalna zlewka ludzi!!! To juŻ nie pierwszy raz w tym banku, innym razem pani w tym banku nie dokonaŁa bardzo waŻnego przelewu dla mnie bo......zapomniaŁa powiedzieĆ koleŻance przed urlopem....powiedziaŁa to mi z takĄ lekkoŚciĄ. A ja o maŁy wŁos straciŁbym Ładnych parĘzŁotych. Odradzam ten bank!!!Nie idzcie tam!!! Znacie jakĄŚ fajnĄ placÓwke? ChĘtnie siĘprzeniosĘ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
QUOTE(Bathurst) Dzisiaj ignorancja klientÓw przez "Panie z banku"w banku PKO przy ul. PiŁsudskiego siĘgnĘŁa zenitu :evil: :evil: :evil:
Kolejka conajmniej 30 osÓb, przy jednym okienku mŁody kasjer ktÓry robi co moŻe, a okienku obok siedziaŁo 5 PaĹ!!!!! Jedna robiŁa coŚ z komputerem, druga coŚjej tam tŁumaczyŁa a pozostaŁe poprostu staŁy i asystowaŁy z zaŁoŻonymi rĘkami z wymalowanĄ tĘpotĄ na twarzach, szkoda Że Żadna nie pomyŚlaŁa o tym Żeby podejŚĆ do pustego okienka i zaczĄĆ "rozbrajaĆ" kolejkĘ!!! Co za bezmÓzgi!!!!Jak bym byŁ ich szefem to chyba bym im nogi z dupy pourywaŁ!!! Co za totalna zlewka ludzi!!! To juŻ nie pierwszy raz w tym banku, innym razem pani w tym banku nie dokonaŁa bardzo waŻnego przelewu dla mnie bo......zapomniaŁa powiedzieĆ koleŻance przed urlopem....powiedziaŁa to mi z takĄ lekkoŚciĄ. A ja o maŁy wŁos straciŁbym Ładnych parĘzŁotych. Odradzam ten bank!!!Nie idzcie tam!!! Znacie jakĄŚ fajnĄ placÓwke? ChĘtnie siĘprzeniosĘ W oddziale PKO BP w superjednostce teŻ obsŁuga do najmilszych nie naleŻy. WpŁacaŁem kiedyŚ tam kasĘa druk wpŁaty miaŁem z Poczty Polskiej. "Uprzejma" pani w okienku poinformowaŁa mnie Że w drodze wyjĄtku nie muszĘprzepisywaĆ wszystkiego na druk PKO, ale nastĘpnym razem "czegoŚ takiego" mi nie przyjmie. Na sam koniec ostentacyjnie poŁoŻyŁa na okienku spory plik drukÓw wpŁaty (okoŁo 100), wiĘc ja przy jej maksymalnym zdziwieniu, wziĄŁem poŁowĘtego co leŻaŁo i schowaŁem do plecaka. Po wyjŚciu zostawiŁem sobie kilka sztuk (na przyszŁoŚĆ) a reszta wylĄdowaŁa w najbliŻszym koszu na Śmieci. :twisted: :twisted: :twisted: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |