![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam ten temat aby każdy z użytkowiników forum mógł wypowiedzieć się na ten temat ...
Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ale może jest jakis sens w tym żebyśmy my - jako kibice zarowno siatkówki jak i koszykówki zaczęli posługiwac się barwami , które charakteryzuja nasz region czyli Zaglebie Dąbrowskie .... Każdy z nas na każdym kroku wyraża swoja przynależnośc do tego regionu,czy to poprzez zakup naklejki "Jestem Zagłebiakiem" ,buntu gdy jakas gazeta napisze o naszym klubie że jest śląski itp a na meczach machamy flagami biało niebieskimi...Myśle że gdybyśmy w większości próbowali wpoić poszczególnym osobom że jedyne słuszne barwy w tym regionie to czerwien zieleń biel ,może w przyszłości ktoś "na górze" poszedłby po rozum do głowy i zmienił barwy klubowe ? Od wielu osób juz słyszałem :" wszystko spoko na tej siatkówce ale czemu barwy macie takie chu**we ?" i w sumie nie ma sie czemu dziwic bo racje ludzie maja , barwy zalatuja Chorzowem i wogole całym hanysowem... Może temat nie jest napisany i ubrany w jakies super słowa ale myśle ze każdy wie co autor miał na myśli ...Wyrażcie swoje opinie na ten temat . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
nie ma czarnych sreberek ;p ale sa czarne kominiarki hahah ![]() i koszulek tak czesto nie byłoby trzeba prac:D Ten post edytował Coelho pią, 03 kwi 2009 - 16:54 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:00 |