![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam ten temat aby każdy z użytkowiników forum mógł wypowiedzieć się na ten temat ...
Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ale może jest jakis sens w tym żebyśmy my - jako kibice zarowno siatkówki jak i koszykówki zaczęli posługiwac się barwami , które charakteryzuja nasz region czyli Zaglebie Dąbrowskie .... Każdy z nas na każdym kroku wyraża swoja przynależnośc do tego regionu,czy to poprzez zakup naklejki "Jestem Zagłebiakiem" ,buntu gdy jakas gazeta napisze o naszym klubie że jest śląski itp a na meczach machamy flagami biało niebieskimi...Myśle że gdybyśmy w większości próbowali wpoić poszczególnym osobom że jedyne słuszne barwy w tym regionie to czerwien zieleń biel ,może w przyszłości ktoś "na górze" poszedłby po rozum do głowy i zmienił barwy klubowe ? Od wielu osób juz słyszałem :" wszystko spoko na tej siatkówce ale czemu barwy macie takie chu**we ?" i w sumie nie ma sie czemu dziwic bo racje ludzie maja , barwy zalatuja Chorzowem i wogole całym hanysowem... Może temat nie jest napisany i ubrany w jakies super słowa ale myśle ze każdy wie co autor miał na myśli ...Wyrażcie swoje opinie na ten temat . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Ogolnie jestem za. Barwy niebieskie :
a ) sa chorzowskie - czasami na miescie sie glupio patrza inni na czlowieka w szalu, B ) jak zauwazyl Coelho, polowa siatkarskich ekip ma takie wlasnie. Jestem za zmiana barw, kibicowskich lub/oraz (jezeli bedzie sie dalo ) klubowych. Albo na barwy regionalne, czyli Zagłębia Dąbrowskiego, albo cos z barwami CSiRu, bo jak widac na roznych plakatach i transparentach, sa zywe i dosc niespotykane. Ten post edytował sarsolot pią, 03 kwi 2009 - 15:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:07 |