![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i wszystko jasne, play offy rozpoczniemy od pojedynków z Bydgoszczą
![]() ![]() Sensacja w Żukowie ![]() ![]() ![]() Gedania Żukowo - BKS Bielsko Biała 3:1 (14:25, 25:19, 25:15, 25:16) Ciekawe tylko jakim składem grało Bielsko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam pytanie: czy jest ktoś kto dla naszej drużyny rejestruje mecze na wideo, żeby później dziewczyny mogły zobaczyć siebie w akcji i same ocenić gdzie popełniły błędy. Taka rzecz jest przydatna i dla trenera. Czy jest jakiś asystent trenera, który prowadzi statystyki, obserwuje inne drużyny i trenerów, aby móc porównać i wyciągać z tego wnioski?
Z moich obserwacji wynika, że tym wszystkim zajmuje się trener Kawka, a to jest niestety za dużo jak na jednego człowieka. Nie wiem czy sam wziął cały ten ciężar na siebie, czy zarząd tak zdecydował, ale nie jest to najlepsze rozwiązanie. Jeśli nie mają zarejestrowanych meczów, mogę MKS-owi udzielić mojego archiwum meczów nie tylko MKS-u, ale też i innych drużyn, aby ułatwić opracowywanie strategii i obserwację tego jak pewne problemy rozwiązują inne drużyny. Gdy byłem na turnieju piłki ręcznej, to zauważyłem, że w słowackiej drużynie był facet z kamerą podłączoną do laptopa i obserwował wszystko co się dzieje na boisku jednocześnie rejestrując to wszystko. Fakt, że była to drużyna narodowa, ale to nie znaczy, że czegoś takiego nie można zrobić u nas, to ułatwia pracę trenerską, gdy można zawodniczce pokazać jakie popełniła błędy. To tylko sugestie, ale może się do czegoś przydadzą... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |