![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i wszystko jasne, play offy rozpoczniemy od pojedynków z Bydgoszczą
![]() ![]() Sensacja w Żukowie ![]() ![]() ![]() Gedania Żukowo - BKS Bielsko Biała 3:1 (14:25, 25:19, 25:15, 25:16) Ciekawe tylko jakim składem grało Bielsko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Wyrownany mecz, ktore spokojnie mogl sie skonczyc innym wynikiem. Szkoda, CYTAT Powiem tak : Liczyłem na inny wynik Mam żal. Żal do ataku bo w 4 secie w połowie seta nie było dobrych ataków DG Potrzebna jest atakująca CYTAT Szkoda gadac, a widac ze maja mozlwiosci. Mecz mogl byc i powinien byc wygrany. To problemy z psychika, te seryjne straty punktow. ...Jak mozna bylo w drugim secie prowadzac 10:6 stracic tyle punktow i doprowadzic do 13:16. ... Trener za pozno przerywa serie straconych punktow np dopiero po 5 z rzedu, gdy jest po sprawie. Ogolnie zal. To o weekendowych meczach i trenerze? ... a o kim tak pisano - poczytajcie tematy z zeszłego sezonu. @ b4b4M™ - ten parkiet to się chyba w zeszłym sezonie podnosił jak pewne osoby w kwadracie ze złosci waliły noga w ten parkiet, bo mocnych ataków to ja sobie nie przypominam. Wiem, że fatalnie wyszło, sam jestem postawą drużyny nazwijmy to mocno rozczarowany, ale wstrzymajmy się z bluzgami na wszytko i wszystkich do końca sezonu, a teraz pomóżmy w nadchodzących pojedynkach, bo będzie trudno. Imho od początku sezonu realnie oceniając zespół zajmuje miejsce zgodnie z wytyczonym celem, a rozczarowanie tym wieksze, jak niektóre zawodniczki i my sympatycy MKS-u niepotrzebnie nadmuchaliśmy balonik, który właśnie pękł. Przecież to dopiero drugi sezon w ekstraklasie i mamy zapewniony spokojny byt grę w trzeciem. Teraz są potrzebne rozsądne decyzje i stabilizacja a nie nerwowośc i niepotrzebne szrpaniny. CYTAT W ubiegłym sezonie miała być walka o utrzymanie w krajowej elicie, a osiągnięto znacznie więcej. Jednak, aby nie nadwyrężyć dopiero kształtujących się struktur klubu, zrezygnowano z gry w europejskich pucharach na rzecz bardziej realnego celu ... MKS Dąbrowa Górnicza ma powoli, ale systematycznie ugruntowywać swą pozycję w siatkarskiej ekstraklasie rozgrywek kobiecych. i tego sie trzymajmy, bo idąc tym tokiem w przyszym roku byłoby wielkie rozczarowanie jakby MKS MP i PP i fo final four CEV nie awansował. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:24 |