![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i wszystko jasne, play offy rozpoczniemy od pojedynków z Bydgoszczą
![]() ![]() Sensacja w Żukowie ![]() ![]() ![]() Gedania Żukowo - BKS Bielsko Biała 3:1 (14:25, 25:19, 25:15, 25:16) Ciekawe tylko jakim składem grało Bielsko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Z tego co widzę robicie tragedie narodową albo przynajmniej miejską z porażki MKSu.
A prawda jest taka, że zarówno skład, oczekiwania a także z przekroju całego sezonu kobitki nie zasłużyły i nie mogły być wyżej niż 5 miejsce.. I tak uważam, że gdyby tak się skończyło to byłoby całkiem w porządku i zgodnie z oczekiwaniami.. Nie bylem na meczach, miałem swoje zajęcie więc nie wiem jak wyglądała gra ale dokładnie taki wynik (3:1) sobie w główce przed PO wymyśliłem. Obawiam się teraz jednocześnie, że ciężko będzie wygrać rywalizacje z AZS, ale mam nadzieję że wiara w swoje umiejętności w zespole tak nisko nie upadła. Nie mamy się co oszukiwać, jesteśmy mocnym zespołem środka tabeli, po pewnych poważnych wzmocnieniach możemy walczyć o miejsca 3-4 ale na to potrzebna jest kasa, wizja i konsekwencja. Osobiście wydaje mi się że tej ostatniej w DG brakuje. Pokazał to poprzedni sezon i zawirowania z trenerem i wzmocnieniami. Cóż, nie tylko MKS w DG jest zarządzany tak jak jest.. Może ktoś przybliżyć, co trener wywinął że nagle wszyscy chcą jego zwolnienia? Poza oczywiście wywiadem, z którego ewidentnie widać że sam trener nie wierzył w odniesienie sukcesu. Ale co się dziwić.. Przypomnijcie sobie może tylko to co się stało w poprzednim sezonie po kilku kolejkach pierwszych, przegranych zresztą przez nas zespół.. Już to pisałem po nominacji trenera że powinien się on zająć szkoleniem młodzieży a trenerkę poważną zostawić komuś innemu.. ale ja ani o niczym nie decyduje a i nie mam widzy sportowej, po prostu to wnioski płynące z postawy trenera.. Ten post edytował kwintosz pon, 23 mar 2009 - 00:02 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:45 |