![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i wszystko jasne, play offy rozpoczniemy od pojedynków z Bydgoszczą
![]() ![]() Sensacja w Żukowie ![]() ![]() ![]() Gedania Żukowo - BKS Bielsko Biała 3:1 (14:25, 25:19, 25:15, 25:16) Ciekawe tylko jakim składem grało Bielsko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 22 mar 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,249 Płeć: Mężczyzna GG: 7744253 ![]() |
Szkoda naprawdę szkoda . Po wczorajszym sukcesie naprawdę wiara wzrosła do samego szczytu.
Błędy w taktyce. Racja w plażówce trener miał tylko dwie osoby na "boisku" teraz jest ich więcej. Brak wariantów ataku nie było rozegrania , przykro mi to mówić ale gra dzisiaj była na bardzo niskim poziomie pomijając kilka doskonałych akcji obronnych ehh. Przykro mi również że dziewczyny prawdę mówiąc "olały" kibiców pod koniec. Złe na nas ? na siebie zbytnio ? szkoda podziękowanie i zjednoczenie to wiele. Bolą mnie słowa Trenera , sami wiecie jakie . Zazdrościć można komuś samochodu i chcieć mieć taki sam, natomiast te dziewczyny powinny być dla niego wszystkim nie rozumiem jego słów. Trenerzy tak sie nie wypowiadają, podważył swoje starania. A i słowa z niedorosłością zawodniczek nie wyszły. Niedorosły jest plan taktyczny. Przepraszam jeśli poiedziałem za dużo a jeśli za mało wybaczcie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:05 |