![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i wszystko jasne, play offy rozpoczniemy od pojedynków z Bydgoszczą
![]() ![]() Sensacja w Żukowie ![]() ![]() ![]() Gedania Żukowo - BKS Bielsko Biała 3:1 (14:25, 25:19, 25:15, 25:16) Ciekawe tylko jakim składem grało Bielsko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
KONFERENCJA PRASOWA :
CYTAT Ewa Kowalkowska (kapitan GCB Centrostal Bydgoszcz): "No cóż, ja tylko mogę powiedzieć tylko tyle że jestem szczęśliwa bardzo, bo myślę że ciężkie spotkania z Dąbrowa zagrałyśmy, bo tak jak wczoraj powiedział trener byliśmy najbardziej wyrównaną parą w play off. Zespół grał naprawdę bardzo dobrze i ciężko nam się grało ale jestem szczęśliwa że to co zrobiłyśmy w lidze w rundach zasadniczych podtrzymałyśmy i jesteśmy w czwórce i będziemy teraz walczyć" Magdalena Śliwa (kapitan MKS Dąbrowa Górnicza): "Gratuluje Bydgoszczy tego ze do samego końca grali, walczyli i pokazali charakter. Ja żałuje że nie mogłyśmy pokazać tego co potrafimy grać bo na pewno jesteśmy w stanie zagrać lepiej i Bydgoszcz była w naszym zasięgu. No niestety coś się zacina w naszej grze i przez to nie udało się wygrać i wejść do czwórki" Piotr Makowski(trener CB Centrostal Bydgoszcz): "Ja mówiłem prywatnie że ciesze się że nie musimy grać o miejsca 5-8. Ciesze się z tego że po wczorajszym meczu pierwszy raz widziałem zespół tak zmobilizowany, rozmawiający między sobą, oglądający mecz wiele razy długo w nocy , wcześnie rano. Realizowaliśmy to co sobie założyliśmy przed meczem i naprawdę konsekwentnie do końca spokojnie, mimo tego że popełniliśmy trochę błędów i jak patrze na statystyki to można by jeszcze uniknąć tych błędów i ta gra by wyglądała ciut lepiej. Ale jestem zadowolony że wytrzymaliśmy te 2 mecze no i teraz (śmiech) walczymy o medale. Będzie nam naprawdę bardzo ciężko, niż któremukolwiek z zespołów, ale nie rezygnujemy, jeśli będzie taka możliwość będziemy się bić" Waldemar Kawka(trener MKS Dąbrowa Górnicza):"Ciężko tutaj cokolwiek powiedzieć. Gratuluje przede wszystkim Bydgoszczy. Pokazała, tak jak mówili przedmówcy, pokazała charakter, pokazała zespołowość, od początku meczu praktycznie trzymała nas za gardło i nie popuściła do końca. Mieliśmy gdzieś tam szanse w 3 secie na przełamanie ale jak się pięciu piłek pod rząd nie kończy tylko dostaje się czapę za czapą to ciężko coś wymyśleć. Dwa sety pod kontrolą Bydgoszczy, która grała dobrze, jestem pod wrażeniem charakterów, umiejętności, zazdroszczę że nie mam takiego zespołu. Nasze błędy które przytrafiły się przez cały, te porażki, dla niektórych nieoczekiwane. Myślę że dzisiaj daje to odpowiedź, dlaczego przegrywamy mecze które powinniśmy wygrywać. To że gramy o 5-8, myślę że to nie przypadek w przeciągu całej ligi. Może jakbyśmy byli troszeczkę mocniejsi to gralibyśmy może wyżej. Może startowalibyśmy do PO wyżej a tak okazało się że Bydgoszcz chyba zasłużenie wygrała i pokazała nam jak należy walczyć. W zespole są jeszcze dziewczyny które niedorosły żeby grać o 1-4. Będzie nam się teraz ciężko grało w lidze o 5-8. Oczekiwania nasze, kibiców, wszystkich którzy myśleli że będziemy grać o 1-4. Teraz czeka nas trudna walka tym bardziej że w tym roku będzie trudniej niż w zeszłym bo niektóre drużyny grają na pełnym luzie i wtedy są w stanie z każdym wygrać. Pokazała to Gedania wczoraj w meczu z Muszyną. Trzymamy kciuki za Pałac i myślę że będziemy walczyć" Czyżby trener przyznał się do błędu?? "To że gramy o 5-8, myślę że to nie przypadek w przeciągu całej ligi. Może jakbyśmy byli troszeczkę mocniejsi to gralibyśmy może wyżej"?? EDIT : Statystyki Ten post edytował Padziu nie, 22 mar 2009 - 20:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |