![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i wszystko jasne, play offy rozpoczniemy od pojedynków z Bydgoszczą
![]() ![]() Sensacja w Żukowie ![]() ![]() ![]() Gedania Żukowo - BKS Bielsko Biała 3:1 (14:25, 25:19, 25:15, 25:16) Ciekawe tylko jakim składem grało Bielsko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Wypowiedzi pomeczowe
CYTAT Ewa Kowalkowska(kapitan GCB Centrostal Bydgoszcz):" Wiedziałyśmy dokładnie że Dąbrowa chce wygrać na swoim parkiecie pierwsze spotkanie i na pewno w jutrzejszym spotkaniu będzie tak samo albo i lepiej. Mogę powiedzieć tylko tyle że tak naprawdę zagrałyśmy dobrze tylko w pierwszym secie i na tym zakończyła się nasza gra. Myślę że dziś będziemy długo siedzieć, rozmawiać, wyciągniemy wnioski i jutrzejsze spotkanie będzie inne." Magdalena Śliwa(kapitan MKS Dąbrowa Górnicza):"Na pewno ciesze się z wygranej bo to była bardzo ważna wygrana dla nas. Bardzo dobrą zmianę zrobiły 3 dziewczyny :Marzenka Wilczyńska, Beata Strządała i Ola Liniarska. Marzenka stanęła na wysokości zadania i wzięła ciężar gry na swoje barki i myślę że to był przełom w meczu, gdzie zaczęłyśmy wierzyć w to że da się dzisiaj wygrać. Myślę że później jeszcze zagrałyśmy dużo lepiej zagrywką, która troszeczkę popsuła szyki Bydgoszczy. Bitwa wygrana wojna jeszcze trwa i jutro następne spotkanie. My damy z siebie wszystko by pojechać do Bydgoszczy." Piotr Makowski(trener GCB Centrostal Bydgoszcz):"Gratuluje Dąbrowie. Jesteśmy najbardziej wyrównaną parą w Play-Off. Są takie warunki a nie inne , zespół z Dąbrowy dobrze się czuje na swojej hali bo z tego co wiem wygrała tu tylko Muszyna i Bielsko. Szkoda ze nie wykorzystaliśmy szansy bo podobne mecze były w Bydgoszczy, gdzie Dąbrowa też mogła wygrać. Spotkały się 2 wyrównane zespoły które momentami pokazują bardzo dobrą siatkówkę ale innymi prezentują się gorzej. Dziś zdarzyły nam się przestoje i drugim i czwartym secie. Mam nadzieję że jutro wygramy" Waldemar Kawka(trener MKS Dąbrowa Górnicza):"Pomimo zwycięstwa 3:1 myślę że to był najtrudniejszy mecz z dotychczasowych biorąc pod uwagę mecze ligowe i mecze w Play-Offie. Bydgoszcz grała dziś zdecydowanie lepiej niż w poprzednich meczach z nami. Ciężko nam się grało. Ciesze się że roszady które wykonaliśmy pomogły i zespół uwierzył. Myślę że waga spotkania tutaj decydowała że nasze poczynania, nie wiem jak to nazwać, nerwowe, głupie błędy które się zdarzyły w pierwszym secie do połowy drugiego spowodowały że nasza gra wyglądała że tego meczu nie wygramy. Nam brakuje dwóch zwycięstw Bydgoszczy tylko jednego myślę że piąty mecz będzie o tym decydował i obiecuje że zespół na pewno jutro będzie walczył a jak zagramy trochę lepiej niż dziś to myślę że wygramy ale spodziewamy się ciężkiego spotkania ale mówię grało się trudno" STATYSTYKI |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:50 |