IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gdize mój wątek o chodniku?
olo
post pon, 16 maj 2005 - 06:50
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 18
GG: 1387662 status gadu-gadu

CoŚ nie tak byŁo w poŚcie o chodniku koŁo banku, Że zniknĄŁ? Klikam na powiadomienie, a tu wychodzi, Że temat nie istnieje. :cry:
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
olo
post pon, 16 maj 2005 - 13:52
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 18
GG: 1387662 status gadu-gadu

QUOTE(klocek)
chodzi o to zeby z zastanowieniem zakŁadac nowe tematy. w tym wĄtku o chodniku nie byŁo wiadomo o co chodzi , , gdzie jest ten chodnik ,jaki itp itd , a wogÓle to jest juŻ specjalny temat o komunikacji , chodnikach i wszystkim wokÓŁ, a nie trzeba zakŁadaĆ nowego tematu z powodu tego ze na kilkudziesiĘciu metrach kŁadĄ kostke.

Czasami z racji funkcji moderatora musze troszke przeczyŚciĆ forum , a by nie tworzyŁ sie tu chaos i baŁagan. i przypominam ze usuwam posty typu
"Nie wiem" albo "hahaha" czy znacznie odbiegajĄce od treŚci tematu.

DziĘkujĘza wyczerpujĄcĄ odpowiedĹş, za usuniĘcie wĄtku rÓwnieŻ dziĘkujĘ, nie zauwazyŁem Że historia chodnikÓw jest juz na forum opisywana, podziekowaŁbym rÓwnieŻ za przeniesienie, ale musi administrator zapracowany, wiĘc operacja wyciĘcia byŁa duŻo krÓtsza. ObserwujĄc to Forum, zdajĘsobie sprawĘ, Że panowanie nad dziesiĄtkami aktywnych uczestnikÓw forum i setkami wpisÓw dziennie jest zadaniem niezwykle trudnym. Fakt, Forum jest niezwykle przejrzyste, sterylne i uporzĄdkowane, natomiast ja majĄc wrodzony talent do baŁaganiarstwa nie chciaŁbym kolejny raz naraŻaĆ siĘna adminowe noŻyce. Za stary jestem by siĘzmieniaĆ, choĆ niektÓrzy twierdzĄ, Że staroŚĆ nie ma tu nic do rzeczy......... :12:
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:17
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza