![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
KtÓry sklep oferuje najtaĹsze podzespoŁy wg.was w naszym mieŚcie?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 25 lut 09 Nr użytkownika: 3,215 Płeć: Mężczyzna ![]() |
matiz piszesz, że
SOFTCOM to wogóle sklep cudów ...tam najlepszym komputerem dla gracza jest konfig asrock = athlon 5000 x2 + 2gb elixir = zasilacz 350w i grafa 9500 1gb ddr2 Jest to dość ciekawe bo często u nich kupuje i zawsze zestawy robią na płytach Gigabyte, tylko zestawy na INTALach i wkładają firmowe pamięci a nie jakieś eliksiry. Tak więc nie wiem gdzie byłeś, ale na pewno nie był to SOFTCOM. Generalnie co do Softcomu to chłopaki się znają na swojej robocie ijeszcze nigdy się nie zawiodłem na nich. Każdemu ze Swoich znajomych ich polecam i każdy zadowolony. Co do AZCOM to pracują tam jakieś oszołomy, pytasz się grzecznie o coś a oni cię wyzywają. Zresztą ktoś już wspomniał o tym. Znajomy chciał kupić komuter dla dziecka... samą skrzynkę, zamiast do Soft-Com trafił do AZCOM. Gość w Azcomie stwierdził, że musi kupić skrzynke z minimum 3tyś, żeby mu działała. Znajomy, że on chce tańszy to ma być tylko dla dziecka - więc został zwyzywany i wyrzucony ze sklepu. Tak właśnie wygląda obsługa w AZCOM. Poszedł do SOFT-COMu i za 1500 zł miał fajny komputerek, z którego jest zadowolony. Co do PROLINE owszem mają czasami dobre ceny jednak jeszcze jak byli w Katowicach kupiłem grafikę i miałem problemy później później z gwarancją. Także różnie tam bywa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
jednak jeszcze jak byli w Katowicach Oni tam cały czas są... W Dąbrowie otwarto nowy oddział tylko ;p A ja nie lubię żadnych sklepów prócz Proline'a... Nie potrafię się przekonać. Ewentualnie Komputronik ale to rzadko ;p -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:21 |