![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Zastanawiam się jakie konto wybrać. Chodzi mi przede wszystkim o konta gdzie nie są pobierane opłaty za prowadzenie ich itd. Czy posiadacie takie konta ? Jeśli tak to jakie polecacie a jakie odradzacie? Dodam że zależało by mi na dużej ilości bankomatów bezprowizyjnych.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do ING Direct to konto praktycznie darmowe ( 100zł karta w miesiącu jesteś w stanie napewno zapłacić wtedy nie płacisz tych 2zł ) o ile nie zapragniesz skorzystać z placówki banku - wypłaty i wpłaty w okienku w okienku są strasznie drogie (9 zł)
Fajna jest darmowa usługa sms informująca praktycznie o każdym "ruchu" na koncie. Poza tym: darmowe polecenia zapłaty i zlecenia stałe (czasem się przydaje) bez prowizji wypłacasz w bankomatach ING i Euronet - sporo ich jest - dodatkowo masz darmową wypłatę w sklepach z usługą cashback - możesz łądnie poprosić przy płaceniu kartą, żeby Ci jeszcze resztę wydali:) przelewy na konta w ING sa realizowane natychmiast (no chyba, żę puścisz przelew późnym wieczorem to wtedy na następny dzień z rana) system internetowy całkiem przyjazny i do tego wydaje mi się całkiem bezpieczny - autoryzacja transakcji hasłem wysyłanym sms na telefon (żadne tam zdrapki, hasła tokeny itp. itd.) sporo oddziałów, jeżeli chciałbyś coś załatwić - kartę kredytową , kredycik, lokatę - cokolwiek dodatkowego Tak więc podsumowywując polecam to konto jeżeli nie zamierzasz pojawiać się w oddziale, żeby wpłacić lub wypłacić kasę. Wtedy konto jest prawdziwie darmowe. Ten post edytował mgmisiek wto, 24 lut 2009 - 22:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:12 |