![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Zastanawiam się jakie konto wybrać. Chodzi mi przede wszystkim o konta gdzie nie są pobierane opłaty za prowadzenie ich itd. Czy posiadacie takie konta ? Jeśli tak to jakie polecacie a jakie odradzacie? Dodam że zależało by mi na dużej ilości bankomatów bezprowizyjnych.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Chcę założyć to konto dlatego że zaczynam pracę gdzie pieniądze będą przelewane na konto. Dlatego zależy mi na jak najmniejszych kosztach ( a najlepiej ich braku
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 24 lut 09 Nr użytkownika: 3,212 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witaj!
Najlepsze pod względem opłat są(darmowe prowadzenie,darmowe przelewy przez net):mBank i ING Direct. mBank ma wszystko za free,ale ciężko się zakłada-albo przez net albo w M1 Czeladź w tzw.mKiosku. Dodatkowo jakbyś miał jakieś inne środki do wpłaty(oprócz pensji) to albo płatnie na poczcie albo we wpłatomacie w M1... ING ma tylko jeden koszt,czyli 2zł miesięcznej opłaty za kartę-ale jeśli zapłacisz w miesiącu 100zł(w sumie-może być w 5ciu sklepach po 20zł,itd.) kartą,to tej opłaty nie ma. Poza tym możesz wpłacać kasę w banku jak i we wpłatomacie. mBank ma darmowe bankomaty:Euronet i BzWbk,natomiast w ING Direct darmowe wypłaty są z:ING i Euronetu. Dodatkowo w ING Direct masz bezpłatne powiadamianie SMS o wpłynięciu Twojej wypłaty na konto jak i o innych transakcjach-to już sobie ustalasz z panią w banku. Teraz mają w INGu akcję,że jak założysz tego Directa i przez 2 miesiące będzie Ci wpływać wypłata minimum 1000zł to dostaniesz od nich 100zł za free. Jedynie jak się zdecydujesz na ING Direct to nie daj sobie wcisnąć karty z własnym zdjęciem czy wybranym obrazkiem bo płacisz za to 10zł extra,a nikt Ci tego nie raczy powiedzieć. Pozdro. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:06 |