![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Zastanawiam się jakie konto wybrać. Chodzi mi przede wszystkim o konta gdzie nie są pobierane opłaty za prowadzenie ich itd. Czy posiadacie takie konta ? Jeśli tak to jakie polecacie a jakie odradzacie? Dodam że zależało by mi na dużej ilości bankomatów bezprowizyjnych.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
To moze ja jako wieloletni uzytkownik Inteligo powiem co i jak.
Nie ma (chyba) karty debetowej z chipem. Raczej o tym nie slyszalem, tak czy tak nie uzywam tego , wiec nie wiem. Klientow PKO mysle ze moze nawet wiecej niz mBank, przelwy wewnatrz banku darmowe i natychmiastowe, do innych banków w 1 dzien za 0,99 PLN. Płatności w stylu Płąc z Inteligo wszedzie tam gdzie te z mBankiem. Prowadzenie konta darmowe, co miesiac oplata za posiadanie karty, lokaty jakies, subkonta tez za free. Bankomatow tyle co PKO, wiec dosc duzo. Oddzialow tez. Plus we wplatach, w kazdym oddziale bezprowizyjnie i prawie natychmiastowo sa pieniadze na koncie. Nie wiem jak pomoc techniczna i support, nie uzywalem nigdy. Telefoniecznie tez nie uzywalem. Ogolnie z konta jestem zadowolony, mam je dosc dlugo i poki co nie myslalem nawet o zmianie. Jedyne co moglo by byc, to tansze czy darmowe przelewy do wszystkich bankow. Ale prowadzenie konta darmowe - wiec cos za cos. Osobiscie nie przelewam na tyle czesto, zeby mi sie zwrocila oplata np. 10 zlotych za konto w innym banku z darmowymi przelewami. O mBank i innych sie nie wypowiadam, nie znam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:03 |