![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trzeba zacząc wprowadzać nowe pieśni bo repertuar mamy ubogi !!!!
Rozpoczynamy na meczu z Winiarami Kalisz !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6hiUYJBWjFM Pod ta melodie , na końcu jedziemy HEJ MKS !!! Niech każdy przestudiuje dobrze tą melodie , żeby siary nie było że nikt nei zna ! Rozsyłać linka do znajomch którzy chodzą na mecze , uczyć się melodii bo tekst jest tak banalny że szok , a ta piosenka może stać sie naszym hitem bo jest zabawowa ! Teraz dziewczyny nie będą nas rozpieszczać pewnie zwyciestwami to zamiast lipić się w parkiet można się wybawic na koniec tego dobrego sezonu !! DZO DZIEŁA BRACIA I SIOSTRY ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znalazłem Zagłębiowską przyśpiewkę ludową TUTAJ do której dopasowałem takie słowa: MKS MKS KOCHAM CIĘ JAK NIKT USTA KRZYCZĄ SERCA BIJĄ W MKS-U RYTM Sam refren nie cała oczywiście, ale myślę, że dobrze czerpać z własnego podwórka... A teraz możecie się śmiać... Tylko minimum połówka na łeb i golonka, lub jak to woli browary i kiełbaska i na działeczce pośpiewać, Ni ma KAPUCYNA ja się na to nie piszę - jak to zaczniecie uciekam z sektora. Tekst ok ale miuzik - przeproś i wyjdź!!!!!!!!!!!!! Beica ja się uczyłem tak: puściłem kilka razy filmik ario z napisami i starałem się wyrobić, potem chodząc po ulicach za różnymi sprawami nuciłem pod nosem. I ja i wielu dajemy radę. Co KK MKS'u gorszy od Greków? Ten post edytował endriu pią, 13 lut 2009 - 18:00 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |