![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
witam serdecznie
chciałabym poruszyć temat samochodów nauki jazdy "L" poruszających się niezmiernie wiele po naszym mieście - czy ktoś może coś z tym zrobić???????????? przede wszystkim nie pozwolić tym z Olkusza czy Częstochowy/Myszkowa zdawać egzaminu u Nas - bez przesady mają Częstochowę i Kraków ale oczywiście kursanci boją się zdawać w dużych miastach bo ryzyko nie jesteście w stanie zdać w dużej aglomeracji to potem wcześniej czy później napotkacie takową trudność w życiu na drodze i życzę aby nie skończyła się tragicznie dla Was i dla Innych uczestników ruchu. pisze ten post z nadzieją że ktoś wyżej postawiony może przeczyta i się zastanowi nad problemem - uważam coraz bardziej narastającym i przytłaczającym Nasze miasto. Ja wypowiedziałam walkę sama i już kilka osób nie zdało przeze Mnie na egzaminie w DG - nie powiem czym jeżdżę żeby nie było ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bargiel@-Co za kompletny brak wyobraźni i w dodatku to podłe
![]() Bzenek@ - myślisz że kobity w ciąży mają u nas jakieś szczególne względy? -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Bzenek@ - myślisz że kobity w ciąży mają u nas jakieś szczególne względy? Hmm... pewnie nie . Bodajże ze dwa lata temu w projekcie "Polityki rodzinnej" Kluzik-Rostkowskiej była o tym mowa, że brak w społeczeństwie sympatii dla ciężarnych i rodzin z małymi dziećmi ![]() Ale sam staram się niewiasty w stanie błogosławionym przepuścić w kolejce czy ustąpić miejsca w tramwaju. W końcu nie jest tych ciąż aż tak wiele. Choć pewnie więcej niż eLek ![]() Ten post edytował bzenek pią, 06 lut 2009 - 08:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:56 |