![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
MĄŻ zabraŁ ŻonĘna pierwszĄ w jej Życiu partiĘgolfa. OczywiŚcie pierwsze uderzenie Żony w piŁeczkĘi...... okno stojĄcego obok pola
golfowego domku zostaje rozbite. MĄŻ trochĘsiĘzdenerwowaŁ: - MÓwiŁem ŻebyŚ uwaŻaŁa a teraz trzeba bĘdzie tam iŚĆ przepraszaĆ i moŻe nawet zapŁaciĆ. Tak wiĘc golfiŚci idĄ do domku i pukajĄ w jego drzwi. Momentalnie dochodzi ze Środka miŁy gŁos mĘŻczyzny: - Prosze wejŚĆ. Po wejŚciu zauwaŻajĄ w domku: zbite kawaŁki szyby, rozbitĄ starĄ wazĘi siedziĄcego na kanapie kolesia. KoleŚ pyta: - Czy to wy zbiliŚcie szybĘ? - .....Tak ....przepraszamy za to bardzo. - odpowiadajĄ golfiŚci. - Hmm... wŁaŚciwie to nie ma za co. Jestem dŻinem, ktÓry byŁ uwiĘziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem speŁniĆ 3 Życzenia. Nie obrazicie siĘjak speŁniĘwam po jednym sam zostawiajĄc sobie jedno na koniec? - Nie, tak jest Świetnie. - odpowiada mĄŻ - Ja bym chciaŁ dostawaĆ milion dolarÓw kaŻdego dnia. - Nie ma problemu - mÓwi dŻin - do tego gwarantujĘ, Że bĘdziesz bardzo dŁugo ŻyŁ, abyŚ mÓgŁ siĘcieszyĆ swoim majĄtkiem. A ty, mŁoda kobieto czego chcesz? - ChciaŁabym mieĆ najwiĘkszy dom w kaŻdym paĹstwie, kaŻdy z najlepszymi na Świecie sŁuŻĄcymi. - MÓwisz i masz - odpowiada dŻin - do tego obiecuje ci, Że do Żadnego z nich nikt siĘnigdy nie wŁamie. - A jakie jest twoje Życzenie dŻinie? - pyta maŁŻeĹstwo. - PoniewaŻ tak dŁugo byŁem uwiĘziony, nie marzĘo niczym innym jak o seksie z TobĄ. - zwraca siĘdo kobiety dŻin. - I co ty na to kochanie? - pyta mĄŻ - Mamy tyle kasy i domy w kaŻdym paĹstwie... moŻe siĘzgÓdĹş. Tak wiĘc Żona golfisty zgodziŁa siĘi poszŁa z dŻinem na piĘterko.... CaŁe popoŁudnie kochajĄ siĘ. DŻin jest wrĘcz nienasycony. Po 4 godzinach nieustannego seksu dŻin zŁazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta: - Ile masz lat ty i twÓj mĄŻ? - Obydwoje mamy po 35. - odpowiada kobieta. - PowaŻnie!!!??? 35 lat i w dŻina wierzycie .... ? -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:10 |