![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 19 lis 08 Nr użytkownika: 2,561 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam, mam pytanko gdzie można nabyć wcześniej bilety na mecz z Muszynianką? czy jest wogóle taka możliwość czy tylko przed samym meczem w kasie? z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hi-tech
ucz się historii klubu. Ten post edytował Szczepan wto, 03 lut 2009 - 21:15 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Hi-tech ucz się historii klubu. Co prawda to prawda. A jeśli chodzi o ten mecz Szczepan to ja się z Tobą nie zgodze !! W meczu z Muszyną nie było żadnych rzutów karnych ! W 100% zgadzam się z krzyśkiem, który dokładnie opisał ten mecz. Przy stanie 3:0 wyjechalismy z Muszyny, a dziewczyny przy naszej nieobecności dopisały 2 sety na swoją korzyść ! CYTAT Szczepan Pamiętam to dobrze bo brudzia z Władziem wypiłem Jeśli mnie pamięć niemyli to wtedy piłeś czteropak Tatry, ktorą kupił Ci Krzywousty ! Więc ja jastem przekonany, że coś Ci się poprzewracało w głowie z tymi karnymi w meczu z Muszyną. Karne owszem były, ale tak jak napisałem w meczu z Bielskiem !! ![]() PS.Dodam jeszcze to, że jak byliśmy z Muszynie to dostaliśmy od klubu Muszynianka Fakro wodę Cisowianka-gazowana za którą osoba o nicku Zibar dostała dyskwalifikacje w zawodach pt. 'Dąbrowski typ' ![]() Ten post edytował Lui wto, 03 lut 2009 - 22:13 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:38 |