![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 19 lis 08 Nr użytkownika: 2,561 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam, mam pytanko gdzie można nabyć wcześniej bilety na mecz z Muszynianką? czy jest wogóle taka możliwość czy tylko przed samym meczem w kasie? z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 01 lut 09 Nr użytkownika: 3,175 Płeć: Mężczyzna GG: 433623 ![]() |
Jak dla mnie był to pierwszy wyjazd na mecz MKS'u na którym mi się bardzo podobało. Fajny klimat tylko na początku jak weszliśmy na chale zajęliśmy miejsca na szybko rozmontowanie głośników i nawet spoko... Tylko kapa ze bylo nas 30+ osób a śpiewało możne 15 osób, ale doping i tak był dobry pomimo ze śpiewało nas paru... A co do sędziego to jednak sędziował na korzyści Muszyny.
Ten post edytował Espinho_DDA pon, 02 lut 2009 - 16:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
Co do glosnikow:d hehehe no troszke pomoglo ich odlaczenie
![]() "jak sie bawic to sie bawic drzwi ro***bac nowe wstawic:D" Co do sendziego-kolejny raz PZPS pokazal co potrafi xD hehehe Do zabawy 0 zastrzezen!!! kto sie chial bawic ten sie bawil-ja np bawilem sie super xD-reszta? PIKNIK ON TOUR xD ogolnie wyjazd moim zdaniem udany! no i za rok wracamy po zwyciestwo do muszyny!!! PZDR DLA WSZYSTKICH I DLA KAZDEGO Z OSOBNA!!! PODSUMOWANIE: ZABAWA ZABAWA I JESZCZE RAZ ZABAWA!!!-I TAK TRZYMAC!!! ANTY PIKNIK I PZPS-niech razem skocza do biedronki an popcorn! xD -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:36 |