![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Na miŁoŚĆ boskĄ nie wklejajcie caŁych artykuŁÓw z Naszego Miasta. Wystarczy link. Szlag mnie trafia jak muszĘprzewijaĆ kosmicznĄ iloŚĆ tekstu, ktÓry juŻ przeczytaŁem wczeŚniej na NM , Żeby przeczytaĆ komentarz autora wĄtku w stylu "co wy na to".
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
nie kazdego intereuje to samo. A dzieki temu mamy tez wlasne bezplatne archiwum na wiekszosc interesujacych tematow i dzieki temu przeglad kazdej sytuacji(problemu) od samego poczatku. Jesli o mnie chodzi to moge juz wogole nic nie wklejac a co mnie interesuje zostawie sobie na dysku. A ostatnio wogole nie wiem czy jest sens na forum cos pisac bo zrobilo sie pusto prawie nikt nic juz nie pisze
PS. jak daaawniej wkleilem fragment albo link to zaraz mnie ktos poprawial i wklejal wszystko. Niech sie inni wypowiedza w tej sprawie, najlepiej tez klocek i kwasny ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |