![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jak w temacie, opinie, komentarze na temat spotkań rozegranych u nas.
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to co odstawiaja po raz kolejny nasi panowie, to juz zakrawa na kpine....ostatnia kwarta zaczyna sie 58-50 i pierwsze punkty w niej zdobywamy chyba w...6ej minucie??
zaczyna sie wszystko super, a potem to co? przysypiamy? czy sprzedajemy mecz w przerwie? jest to dla mnie niepojete i zdarza sie juz ktorys raz...(chocby ostatnio Siarka i Kalisz)... mozna sie tlumaczyc brakiem Weselaka, Deji, faulami Zielinskiego...ale co z tego?? ja wiem ze nie walczymy o awans, ale ilez mozna takich frajerskich porazek znosic? ps. brawa za doping, podziwiam wasze checi ![]() Ten post edytował menago śro, 14 sty 2009 - 20:12 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,303 Płeć: Mężczyzna GG: 5007633 Skype: cycu_jj ![]() |
ps. brawa za doping, podziwiam wasze checi ![]() dobrze było chociaz mnie slychać? wogóle to dzieki wszystkim tym którzy byli ze mną... jesteście wielcy ![]() meczu szkoda... tymbardziej ze ostatnie zwycięstwo u siebie widziałem podczas: Kolejka X - 15.11.08 MKS Dąbrowa Górn. Resovia Rzeszów 91-57 dziś minęły dokładnie 2 miesiące od tego meczu... tzn miną za jakies 20 godzin.... oczekuje chwili gdy podczas ostatniej syreny bede stał z uśmiechem na twarzy..... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:05 |